tiistai 2. lokakuuta 2012

"The master bedroom"


Ja värikäskin se on. JUUEIOOEI! Ihan kaikkea muuta. Pieni on kuin mikä ja kaipaisi jotakin päivitystä. Tila on niin mini, että kovin suuria tuonne ei saa. Kovasti mietityttää, että miten ihmeellä saadaan vielä yksi sänky mahtumaan. Ja välillä meitä tulee siellä nukkumaan yhteensä viisi... 

Voi ahdistus. Mieluiten kantaisin kaikki tämänkin huoneen kamat uuteen osoitteeseen. Mut tässä sitä nyt ollaan ja piste. 

Jos jostakin löytyisi kiva mobile, niin sen tuonne meille hommaisin. Tai ehkä teenkin itse. Siitähän se väri saadaan. Onko kellään vinkkiä?

Ihana pieni villatakki löytyi arkistojen aarteista. Ystävän neuloma, niin söötti. Tulee ihan varmasti taas käyttöön kun kylmä on.

6 kommenttia:

 1. Hih, pakko sanoa että vähän huvitti tuo "master" bedroom kun siitä tulee lähinnä mieleen ne jenkkien talon kokoiset makkarit ;D Mä tykkään kovasti teidän makkarista, hienoksi olet laittanut!

  Mietin muuten aamulla (niinä liian aikaisina hetkinä) että ootko ajatellut teille sitä vaavisänkyä tai muuta vastaavaa? Sillähän pärjää kivasti ekat kuukaudet eikä vie paljon tilaa. Ystävillä on se, ja se toimii hyvin isosiskon kanssa kun ei yllä vauvaan asti. Ja saa rullattua ympäri asuntoa, tosin ei toki rappusissa. Sais kakkonenkin vielä jatkaa omassa sängyssään :)

  Palaan tuohon mobilekysymykseen joskus kun saan pääni toimimaan. Mulla oli joku ihana mitä olisin V:lle halunnut, mutta en saanut aikaiseksi hankkia ennenkuin poika oli jo liian iso.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muakin huvittaa :) Hyvä, että tuolla mahtuu siis oikeesti kääntymään!

   Kiva kun mietit meitä! On ollu ajatuksissa vaavisänky, ja ihan hilkulla on etten sitä tilaa. Aikasemminkin on ollu haaveissa mutta on sit jääny hommaamatta... Ja just, että toi pinnasänky sais olla rauhassa vanhalla paikallaan vielä hetken.

   Mäkin oon kaikkia kivoja mobileja nähny, mutta en nyt sit saa ajatusta päähäni että missä. Joku origamijuttu ois kiva, mutta niitä meillä on jo. Tai ehkä ne sydämet sit lintujen sijaan... hmm.

   Poista
 2. Ihana pikkumakkarihan sieltä tuli ku aukasin linkin :) Masterbedroom :) Oisko teillä päin vuokrattavana semmosia vauvan ensisänkyjä, mahtuu vissi tuonne Masterbedroomiin semmonen paremmin eikä tarvis ostaa :)
  Tosi sulonen villatakki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tarkotatko tuota vaavisänkyä? On ollut mielessä ja kyllä se varmaankin on ainoa sänky mikä tuonne oikeasti edes mahtuu. Eli tilaukseen yksi sellainen ;) Toi villatakki on niin söötti, onneks olin säästäny enkä laittanu jo kiertoon...

   Poista
 3. Teidän kodissanne on kaikkialla oikein kaunista. Tykkään paljon mustavalkoisuudesta sisustuksessa. Siihen kun on helppo tuoda väriä kaikilla pienillä ykstyiskohdilla vaikkapa kukilla ja tekstiileillä.

  Oon nähnyt Huhuu4Home-blogissa upean kurkimobilen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu!

   Kurkimobilet on kivoja :) Nyt on tulossa jotain muuta, katotaan tuleeko niin hyvä että viittii kuvan ottaa... ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!