tiistai 30. lokakuuta 2012

Superhelppo syyspipoPiparipipo.
Taas ihastuin monien muiden tavoin. 
Ja tämänkin se on niin monessa blogissa jo nähty, eikä suotta! 
Superhelppo syyspipo MUITA IHANIA- blogin Tiinan ohjeella. 

Tähän mun pipoon tarvittiin vitosen sukkapuikot sekä jämälankoja kaksinkertaisena. Vaaleanpunainen on ainakin viisi vuotta marinoitunutta Novitan Woolia, harmaa Gjestalin Maijaa, peitosta yli jäänyttä. Keltainen tupsu on Novitan Isoveljeä, useamman vuoden takaa hänkin.

Piposta tuli ihana! Ja ohje on tosiaan superhelppo ja -nopea neuloa. Hiukan muutin ohjetta siten, että tein joustinneuletta alkuun kuuden kerroksen sijaan kymmenen. Ja harmaata osiota jatkoin myös parilla kerroksella. Näin pipo asettuu syvemmälle päähän eikä viima käy korviin...


6 kommenttia:

 1. Tuo pipo on ihana! Mäkin olen nähnyt sen nyt niin monessa blogissa, että kovasti tekee mieli tehdä sellainen itsekin. Taas yksi projekti lisää käsittyökoriin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mullakin ois vaikka mitä tehtävänä ja monta keskeneräistä, mutta tää houkutteli niin kovasti että kiilasi muiden ohi...

   Poista
 2. Tän kanssa mäkin sentään olen kartalla ja tämä on ollut listalla :) Lista on vaan niin pitkä että saa nähdä milloin ehtii - viimeistään ensi talvena. Ihanat värit sun pipossa! Sun identiteetti vaihtuu harva se päivä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on pitkä lista, mutta tää nyt meni muiden ohi että sujahti. Eikä tähän menny montaa tuntia, joten ei kai nuo muut kauheesti siitä suuttunu ;) Ja vähän väriä munkin ylle... heh. Vielä tekisi mieli tehä toinen, räväkämmillä väreillä, mut siihen täytyis käydä lankakaupassa. Ehkä huomenna?

   Poista
 3. Hieno tuli! Minä hahmotin sen kruunupipoksi eli prinsessapipoksi ja ajattelin, että tytöille olet neulonut. Mutta sinähän oletkin itse "piisessa" niin kuin meillä nuorempi sanoo ainakin kaikkia Disneyn kauniita naishahmoja. Tarttis vähän motivaatiota tuon villatakin neulomiseen. Tekele pölyttyy tässä pöydällä, jostain syystä en ole ollut paljoakaan puikoissa viime aikoina. Tarttis sen kässäkerhon ihan ehdottomasti. Pitäiskö ottaa illalla mukaan...? hih no ei sentään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, mä oon se prinsessa :) Mäkin tartteen tälläsiä välipalatöitä, että saan jotakin vaihtelua näihin hommiin. Yksi hiha puuttuu mun valkoisesta takista... Se kässäkerho ois huippis:) Tsemppiä hei takkitaistoon!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!