keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Uusi aika

Uusi vuosi, uusi kalenteri.
Viime vuonna jäin ilman, tänä vuonna jattelin olla ajoissa. Tämän kalenterin olisin halunnun meille jo vuosi sitten, mutta olin liian hidas. Näitä ei saanut enää silloin kun keksin, että tuossa on meille hyvä kalenteri. Kuluva vuosi on sitten oltu ilman seinäkalenteria, jolle kyllä on ainakin meidän perheessä tarvetta. Tämä lahopää kun unohtelee sovittuja menoja, jos niitä ei ylös kirjaa. Ja sähköisiä kalentereita en oo koskaan oppinut käyttämään.

Nytpä on sitte vuodeksi 2013 tämä asia korjattu. On se vaan niin hieno! Ja riittävästi päivien kohdalla tilaa kirjailla menojaan. Tilasin kalenterin rkdesing- nettikaupasta. Peace kortti tuli kivana yllärinä kylkiäisenä... Kiitos Riikka!

2 kommenttia:

  1. Mulla oli kaksi vaihtoehtoa sun kalenteriarvaukseksi ja tää oli toinen :) (toinen Polkajam)). Tää on kyllä tosi hieno, voisin laittaa mielellään omallekin seinälle! Mutta ihan vaan koristeeksi, mä en osais tuosta tarpeeksi nopeasti noita päiviä tulkita... Mä tartten sellaisen jossa lukee selkeesti että "MAANANTAI" ja tiukat lokerot alla ;DD

    Meidän potilaalla alkaa olla hermo tiukalla, ei tässä saa oikein mitään tehtyä vaikka kotona onkin. Blogitkin jääneet kokonaan lukematta. Nukkuis edes ne päikkärit mutku ei.

    VastaaPoista
  2. Tää oli meille, mutta se marimekko ois ollu seuraava vaihtoehto :) Mä tykkään kun on vähän erilainen mitä kaikki muut... Selkeä ja simppeli!

    Voi, että. Se rokko on paha kyllä! Onko niitä näppyjä suussakin? Meillä oli oikeestaan pelkästään suussa, joten en saanut sillon syömään/juomaan yhtään mitään. Teelusikallinenkin mehua piti hampaiden välistä väkisin ujuttaa. Ihan kun sekin ois ollu vasta eilen? Piaksita paranemista...toivottavasti se ei käy teitä kaikkia nyt läpi? Vai onko ollu muissa jo aiemmin?

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!