tiistai 9. lokakuuta 2012

Huuma jatkuu
Takki vol 2. valmistui!
Nutun saaja on onnellinen pieni tyttö, ihan oman takin kun sai. Mutta että kameran edessäkö pitäisi olla, nounou. Yhtään ei kiinnosta. Siskon esimerkki auttoi hetkeksi, niin että saatiin edes joku kuva otettua. Lopulta ne kuitenkin meni, "heemot" nimittäin... :D

Edelleenkin takin malli ihastuttaa vaikka tekovaiheessa ehkä himpun verran kyllästytti se "aina oikea". Onneksi tämä takki on kokoa pienempi kuin ensimmäinen, valmistui vähän rivakammin. Hiukan sain vaihtelua neulomiseen kun tein kappaleet eri järjestyksessä, viimeisenä hihat. Kolmanteen ajattelin repäistä ja valita väriksi jonkun toisen...

Ohje siis Kässän-open painajainen. Nyt jos vaan yhtään tekee mieli neuloa villatakki, niin aloittamaan mars. Talvi tulloo, lämmintä tarvitaan ylle!

11 kommenttia:

 1. Ihania!!! Voi kun olisikin vielä aikaa neuloa tai virkata. Jospa parin vuoden päästä kun lapset (toivottavasti) osaisivat jo leikkiä hetken keskenäänkin ilman erotuomarin apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toi erotuomarina olo on kyllä aika uuvuttavaa. Tsemppiä! Ja rakkaudestahan se hevonenki potkii... mutta ei siinä huudon keskellä paljon lohduta. Aika iltapainotteista on mun väkertäminen, harvoin pystyy mitää puuhailee jos on pieniä käsiä lähellä. Isompi tosin toi tänään kutimet mun nenän alle ja tokas " Äiti, teetkö vielä vauvallekkin"

   Poista
  2. Ihana taas tuo isosiskon kommentti ♥ Suloiset samistelijat kyllä nyt teillä siellä! Mun takki olis huppua vaille valmis - pitäis vaan ensin saada toteutettua se ikävin osa, eli kappaleiden yhteen liittäminen. Siinähän se onkin taas seisonut... Teitkö sä muuten 98 vai 110? Mä valkkasin lopulta isomman. Meneepähän vähän kauemmin urakan valmistuttua ;)

   Poista
  3. Joo, meillä on tosi innokas vauvan odottaja täällä! Tein sen 98 kokosena ja sekin on aika reiluhko verrattuna tuohon pienempään eli 92. Hihoja pitää kääntää, mutta ompa kasvuvaa siinäkin. Tosin teillä on pidempi se takin käyttäjäkin, että on varmaan ihan passeli koko se 110. Ja mahtuu alle vaikka huppari, jos haluaa ulkona käyttää keväällä... Jos ei sada :)

   Ompele vaan ne olkasaumat ennen huppua....ei oo niin paha :)

   Poista
 2. siis tuo on kyllä pakko varmaan tehdä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minkä kokoinen tuo teidän käyttäjä on kun mäkin pähkäilen teenkö koossa 98 vai 110:)

   Poista
  2. Oiskohan joku 95-96cm pitkä tyttö. Ikää siis kolme ja risat.. Mun käsialalla ja nelosen puikoilla olka-helma mitta on noin 40cm ja kainalo-kainalo noin 37cm. HIhat meni säätäessä, että en ihan tiedä onko oikeen pituset mutta niistä tuli kanalosta mitattuna 32 cm. Jos noita mittoja vertaa vaikka johonkin huppariin? Mun mielestä tuolla kotipalapeli-blogissa sillä poitsulla on varmaan se isoin koko ja on vanhempi kun kolme... Ainakin luulen niin.

   Toivottavasti näistä on apua koon valitsemiseen!

   Poista
 3. Go girl, hienoa! Mulla on mennyt vain puoli vuotta ja nyt tekeillä eka hiha. Kyllä tää tästä, eh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut sulla onkin sellanen pieni nyytti siellä, joten hyvällä mallihan se takki on :) Mun kolmas tekele alkaa nyt uhkaavasti vajoamaan tuonne korin pohjalle ja muut rojektit kiinnostamaan enempi...

   Poista

Kiitos kun kommentoit!