torstai 25. lokakuuta 2012

YSMYT

Kävimme eilen illalla ystäväni kanssa Marimekon tehtaanmyymälässä Ystävämyynnissä. Ruuhka oli aikamoinen ja jonot kassoille piiiiitkäääät. Mutta meillä oli silti tosi kivaa ja matkaan tarttui lisää tuota Hyvässä seurassa astiasarjaa. Nyt ostin noi pienet kahvikupit viikonpäässä häämöttäviä pikkuneidin synttäreitä ajatellen. Muut sarjan astiat olen keränny vähitellen menneistä ysmyistä, joissa hintalapun summaa on alennettu -30%. Nämä astiat on ehdottomasti meidän astiakaapin kauneimpia! Lisäksi kaapista löytyy myös Iittalan valkoista Teemaa, johon nämä on helppo yhdistää...

8 kommenttia:

 1. Ai että miten hienolta tää kokoelma näyttääkin! Tuli vähän mieleen, että saattaako tässä itsekin tarvita vielä jotain lisuketta... ;)

  Tuolla oli kyllä kiva käydä ja nimen omaan hyvässä seurassa, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään :) Seuraavaa reissua sitten suunnittelemaan. Mutta saahan noita halvennuksesta vielä pari päivää ;))

   Poista
 2. Räsymattomukit ovat todella kauniita. Vaaleanpunainen servetti näyttää niissä suloiselta rusetilta. Kylläpäs olisi mukava päästä tuollaiseen ystävämyyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin tykkään! Ja sopivan kokoisia myös ns. juhlakäyttöön. Kun meijän vierasmäärällä saa kahvia keittää monta pannullista jos on tavalliset isot mukit. Mut jos nää pikkuset kupit vähän auttas asiaa.... :) Noilla ysmyillä on aina kiva käydä, mulla tais olla neljäs kerta. Ei sielläkään mitään superhalpaa kyllä oo...

   Poista
 3. Nuo astiat on kyllä vaan niin kauniita. Itse olen niitä jo jonkun verran myös hamstrannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekkin kävi niin että koukkuun jäin... :)

   Poista
 4. Aloin käymään läpi aikanai kuluksi sun vanhoja postauksia. Paljon yhteistä löytyy niin meidän kaapeista, kodeista kun maustakin. Siispä inspiraatiota tuli hakemaan ja vaklamaan! :) Helpoin yhdistävä tekijä heti näin alkuun on tuo Marimekon astiat, sekä Iittalan valkoinen teema-sarja. Ne kun meiltä löytyy myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ootpas sä jaksanu pitkälle näitä posteja koluta:) mä oon huomannu saman, siis että sulla on hyvä maku,heh:D paljon samoja juttuja. Noi marimekot on mun astiakaapin rakkaus...:)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!