sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Yhtä juhlaa!On se vaan jännä juttu kun siirtää ikkunan edestä ison television möhkäleen toiseen paikkaan niin valoa alkaakin tulvimaan sisälle ihan erilailla. Ei sitä tietenkään tuohon kuvaan saanut ikuistettua, mutta jokainen voi kuvitella miten valaistuneita me nyt täällä ollaan ;)

Kohta lähdetään kohti tämän kylän toista laitaa ja yksivuotiaamme (vielä tämän kuun) kajauttaa ovella onnittelulaulun. Sitä on kuulkaa harjoiteltu ja varsinkin kun omat synttärit ovat ihan ovella... Tämän päivän sankari oli esittänyt lahjatoiveeksi "kaikkee vaaleanpunaista". Noh, tää tylsä täti teki korin. Onneksi korin sisälle löytyi kaupasta jotakin mukavaakin, oikein prinsessamaista ja tarpeellista. Tarrakorviksia, pinnejä, ponnareita sekä kaulakorut. Juhlien sankari kun on ihan oikea prinsessa, kolmevuotias jo :)

Onko muille käynyt sellaista vahinkoa, että käsityökorista löytyykin jotakin valmistakin? Mun korin pohjalta kurkisteli kaksin kappalein tiskirättejä. Ja yllättäen päättelyt tekemättä. Tämän ilon kohdatessa, ei langan pujottelu tuntunutkaan enää niin ylivoimaiselta vaan raitarätti on jo käytössä.

Sunnuntain jatkoja!

6 kommenttia:

 1. Hah, mä purin mun käsityökorin ihan pari päivää sitten ja sieltä löytyi 3+1 tiskirättiä (+1 on se sun tekemä) ;DD

  Ai naapurissa on juhlittu ;) Ihanan lahjan on pikkuprinsessa saanut. Tuo "onnea-kuva" on tosi kiva!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tartte rättejä ainakaan omiin tarpeisiin väsätä ihan heti...:) Hitsi, mullakin on joku sun tekemä kyllä...Missähän korissa se sitten on? :(

   Joo, juhlittiin :) Kivaa oli! Ja kiitos! Nyt mä vaan luen kokoajan tuota "Onnea", että annea... puuh.

   Poista
  2. Jos löytyy niin ota käyttöön! :)

   Poista
  3. Kiitos :) Ja samoin, vaikka se ei sulla hukassa ookkaan!

   Poista
 2. mulla taitaa löytyä aika paljonkin valmiita juttuja, päättelyt vain tekemättä. Ihanan näköistä teidän kämpässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vau! Mulle käy useesti niin että varsinkin villasukat jää kesken kun mielenkiinto sitä toista kohtaan lopahtaa ensimmäisen valmistuttua. Nytkin sieltä löysin kaksi sukkaa, eriparisia tietenkin sekä yksi polvisukan varsi :D Nää rätiti oli siis iloinen yllätys ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!