perjantai 26. lokakuuta 2012

Muijat
Kaksi muijaa.
Toinen nuori ja siloinen, toinen vanha jo elämää paljon nähnyt. Muutama ryppykin löytyy. Mutta siinä ne on rintarinnan, sopuisasti vierekkäin!

Sain kesällä lahjaksi tuon mustan purkin, siellä säilytetään kahvipurut. Iloinen yhteentörmäys sattui, kun löysin mustalle kaveriksi kaksi valkoista purkkia. Myyjän mukaan nämä nättimykset ovat 70- luvun alusta peräisin. Nyt olen sitten ihan täysin muijakuosin vallassa. Tekisi mieli ommella mustasta kankaasta tyynynpäällisiä ja verhokin olisi varmasti kauheen nätti.

Ja ensilumi. Se oli yöllä satanut. Lapset ainakin on innoissaan, täytyy lähteä lumienkeleitä tekemään...


6 kommenttia:

 1. Kyseinen kuosi on mulle aivan uusi tuttavuus, mutta ihastuin siihen heti :)

  Täällä ensilumi satoi jo tiistaina. Lunta tuli kuitenkin vain vähän eikä vielä olla päästy pulkkailemaan tai tekemään lumienkeleitä.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ollu vähän hitaasti lämpeevä tuolle, mutta nyt se näyttää tosi kivalle!

   Ei täälläkään mitenkään paljon sitä lunta oo, mutta just sen verran että sai enkelit erottumaan :D Kivaa viikonloppua sinnekkin!

   Poista
 2. Mä olen ollut muijat-fani jo jonkun aikaa, se olemassa oleva pikkukukkaro ei vaan ihan riitä tähän tarpeeseen... ;D Hei nythän mä näenkin ekaa kertaa vilauksen tuosta teidän uudesta järjestyksestä! Kirjahyllykö on vielä vanhalla paikallaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tuun vähän jälkijunassa tän asian kanssa... Harmi kun se valkoinen kangas oli niin luirua, se ois ollu kiva niihin tyynyihin.

   Jep, kirjahylly nököttää vanhalla paikallaan. Se on ruuvattu seinään kiinni, joten ei ihan heti sitä siirrellä... Sit oiskin tapetointiurakka seuraavana edessä. Joten olkoon tuossa ihan rauhassa :)

   Poista
 3. Tää muija fanittaa myös muijaa vaikkei omista kuin yhden kaitaliinan kyseistä kuosia. Vihreä väriltään. Jokin ikivanha,mutta silti niin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muija on kyllä ihan tositosi kaunis. Ja toi sun liina kuulostaa ihanalta ja varsinkin kun se on vanha. Jotenkin se tuo siihen lisää sitä nätteyttä :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!