torstai 27. syyskuuta 2012

Sisusta siis!


Sain jokin aika sitten White & Fresh -blogin Irinalta kivan haasteen. Kiitos paljon Irina! 


Haaste menee näin:
- Valitse kolme tuotetta mitä haluaisit Ikean 2012- 13 kuvastosta.
-Valitse yksi tuote mistä luulet tulevan the Hitti.
-Jaa haaste kolmelle blogille eteenpäin.

A Merry Mishap- blogista napatussa kuvassa näkyykin mun tän hetken suosikit. Tuon tuolin ottasin milloin vaan, samoin jalkavalaisin on alkanut ihastuttaa kovasti. Näiden lisäksi haaveissa on uusi matto olohuoneeseen. Ikea Stockholm matto on kärkisijoilla mattomietinnöissä...


A Merry Mishap

Barometer lattiavalaisinStorsele lepotuoliIkea Stocholm matto


Lappljung Ruta
Hitiksi veikkaan minäkin tuota mustavalkoista tyynyä!

Haaste on tuntunut kiertävän jo niin monessa blogissa, joten en nyt jaa sitä eteenpäin. Mutta sen voi kuka vaan halutessaan napata tästä... :)

7 kommenttia:

 1. Ihana kyllä tuo ylin inspiskuva. Tuota mattoa mäkin olen vähän meille mietiskellyt, mut en tiiä onko kuitenkin liian graafinen meille. Tosi kiva kyllä!! Kuten nuo muutkin jutut. Tyynyjä onkin näkynyt jo sen verran että voit hyvinkin osua oikeaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuo koko blogi on yhtä inspistä :)

   Matto on aina aika-ajoin mielessä, mutta mua mietityttää sen harmaus. Että onko liian tunkkanen, mitä harmaat helposti on. Ja tähän asuntoon sen on liian isokin. Mä taas tykkään just tuosta kuviosta. Tuolia kävin taas äsken istumassa ja nyt kyllä alkaa kova väsytys taivuttelu kotona. Harmi kun se on niin iso, ettei sitä voi mietenkään salakuljettaa... ;D

   Poista
  2. Joo siis kyllä mäkin tuosta kuviosta nimenomaan tykkään, mutta mietin että onko se kumminkaan just meille. Harmaa pitäis sen hyvin puhtaana - meillä ei tunnu valkoiset kestävän hetkeäkään valkoisina.

   Ai sä oot taas käynyt fiilistelemässä :) Olishan tuo tuoli kyllä ihana!

   Poista
 2. Ihania Ikeajuttuja olet bongannut:)!

  VastaaPoista
 3. Seuraava tunnustus odottaa jo blogissamme sinua!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!