maanantai 3. syyskuuta 2012

Ikeasta


Tuo sinikeltainen jättiläinen aina vaan pistää sisustusvimman uuteen nousuun. Ja meiltä kun sinne ajelee autolla vaivaiset 10min niin helpostihan sinne saattaa eksyä. Siirtelin muutaman jutun ostoslistalle ja liian pitkä siitä listasta meinaa tulla.

Tässä suosikkeja. Kotiin asti tulee luultavammin noi verhot, molemmat. Sekä kori ja sininen tyyny. Korituolikin on aika ihana, ja istuttavuus yllättävän mukava. Harmi vaan kun ei ole sille paikkaa. Myös tuo Hektar valasin ihastuttaa. Hintakaan ei vielä päätä huimaa, 19,99.

Eteisen säilytysratkaisuja täytyy myös miettiä. Keittiön seinäkaapeista voisi saada tarvittavan verran tilaa hatuille ja hanskoille. Faktum kaappi, 47e/kpl.


 Naulakko on mun mielestä yksinkertaisen kaunis ja sopii hyvin vaikka keittiöön pyyhekoukuksi. Enudden naulakko, 1,99.

Kuvat: Ikea

4 kommenttia:

 1. Tuo korituoli on kyllä aivan ihana. Mäkin olen sitä moneen kertaan käynyt testailemassa, ja toteemassa, että se on kyllä aivan mahtava istua. Olisin ostanut sen alakerran aulaan, mutta on tuo korituoli sen verran iso, että olisi ehkä turhan massiivinen paikkaan, johon suunnittelin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi kaunis! Harmi kun ei ole ylimääräisiä neliöitä yhtään... :( Ehkä seuraavaan kotiin.

   Poista
 2. Mihin sä tuota keittiönkaappia suunnittelet? Siihen penkin päälle vai tuulikaappiin? Muuten kyllä hyvä idea, tuonnehan niitä hattuja tosiaan jemmaisi vaikka kuinka ;) Huomasitko muuten Biggun myyvän viimeisiään fb:ssä..?

  Mua houkuttaisi tuo musta lamppu ja tuo alin naulakkokin on kivan simppeli moneen paikkaan. Onneksi tuolta ei tartte hamstrata varastoon, vaan niitä löytyy aika varmasti myöhemminkin! :)

  VastaaPoista
 3. Penkin tilalle! Artekki joutasi johonki muualle.
  Ei tuo yksinään riitä, joko kaksi 40cm tai sitten 3x30cm leveää... ja siis ideahan olis tämän kaltainen: http://www.weekdaycarnival.blogspot.fi/2012/09/more-cabins-for-my-work-space.html
  Samalla tulisi kaivattua laskutasoa, taululle ja kaikelle muulle tarpeelliselle ;D Jää nähtäväksi saadaanko ideaa ikinä toteutettua, ainakaan tässä kodissa.

  Huomasin biggut, mutta mulla taitaa nyt olla yliannostus ;(

  Lamppu on munkin suosikki, kukkaron myös. Naulakko on meillä jo isompana, mutta tuo pienempi saa paikan keittiöstä. Noita kyllä luulisi löytyvän ilman hamstaamistakin vielä vuodenkin päästä :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!