tiistai 25. syyskuuta 2012

Missoni
Nuhaa, yskää. Nurinaa ja narinaa.

Meillä on täällä siis ihan syysmeininkin päällä. Lapset on vuoronperään kipeenä, nenät vuotaa ja kiukuttaa. Onneksi tää pää vielä porskuttaa terveenä. Mitä nyt välillä vähän kiukuttaa sitäkin. Pienemmän nuhanenän kanssa uhmattiin aamuruuhkia ja rynnättiin mahottoman ketterillä Emmaljungilla Lindexille hakemaan Missonia kotiin. Onneksi, onneksi sain pidettyä malttini ja vain pienen pussukan kanssa tulin kaupasta ulos. Kaikista pienimmälle haalari kokoa 62. Oli pakko.

Tulilatvan nappasin piristämään arkea. Ei mikään kaunein kukka, mutta ainakin siinä on vähän väriä.

7 kommenttia:

 1. Odotinkin että postaat tästä, arvailin että onko mitään tarttunut matkaan :) Mekin käväistiin äsken. Kaikkeista kivoimpia oli just ne ihan minivaatteet. Aikuisten jutut tuotti pettymyksen luonnossa, olin ihan tyytyväinen etten sinne nettisivuille eilen päässyt.

  Nuhaa, nuhaa ja kaikkea muuta, meillä alkaa koko porukka olla petikunnossa. Pikaista paranemista teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekkin tuli pienoinen pettymys, mut ihan vaan onneksi. Tytöille oisin halunnu ostaa ne mekot, mutta päässälaskulla lopusumma oli niin suuri, joten sinne jäi. Itelle oisin ostanu pipon jos ois osunu mun kuuppaan sopiva. Mut ei osunu. Otitko sä sitten yhtään mitään? Hyvä ettet aamulla lähteny talsimaan sinne, ois tullu turhat hikoilut.

   Kiitos, sitä toivotaan! Pois sieltäkin pöpöt ja muut. Teillä on varmaan vielä huomenna kotipäivä?

   Poista
 2. Pienet vaatteet on söpöjä...joko sulla on kaappi täynnä? Nuhaa ja muita flunssan oireita tuntuu olevan nyt ihan joka puolella liikkeellä. Eikä hirmusesti naurata, että ennustusten mukaan syksystä on tulossa pitkä, lämmin ja kostea. Mahtava ilmasto kaikille pöpöille:\

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Muuta en oo vielä ostanu, mutta vanhoja löytyy kyllä :)

   Nyt on ihan tautista porukkaa joka puolella. Ihme kyllä itse ei olla vielä kipeenä. Siis vielä. Huomenna jo varmaan... Paranemisia teille!

   Poista
 3. Voi ei, teilläkin sairastetaan :/ Pikaisia paranemisia sinne ♥

  Yllättäen ihastuin Missonin Lidexille tekemään mallistoon. Vaatteissa olevat värit ovat mielestäni kauniin syksyiset :)

  Oih, hamahelmiä - tulee aivan lapsuus mieleen! Pitäisikin joku kerta ostaa helmiä Tiimarista. Luulisin meidän esikoisen pitävän niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meilläkin :( Kiitos!

   Munkin mielestä ne lastenvaatteet oli aivan ihania, oikein tytöille tehtyjä:)
   Hamahelmet on kivoja, niitä me nyt väkerretään ahkerasti. Alotettiin niillä XL-kokoilisilla helmillä(saa ainakin Citymarketista ja Clasulta). Nyt jaksaa isompi jo näperrellä myös noita pieniä...Oon vaan hitsin laiska tuossa silittämishommassa./

   Poista

Kiitos kun kommentoit!