lauantai 15. syyskuuta 2012

Kirppistelyä

On kuulkaas aika mojova tunne, kun on aamulla kantanut hikikarpalot otsalla säkkikaupalla tavaraa kirppikselle ja  iltapäivällä saa kaartaa tyhjän takakontin kanssa takaisin kotiin ( jos ei oteta huomioon uutta, kahden euron täydellistä villatakkia eikä kynttilänjalkaa, jota ilman ei kynttiläkään oo nätti). Viiden tunnin kiivaan myyntityön tuloksena on pikkasen paksumpi lompakko ja niin paljon keveämpi mieli. Mutta se SE vasta jännä juttu onkin kun voisi vaikka kuvitella, että tuon määrän myyminen olisi jotenkin tuonut lisätilaa ja väljyyttä tänne meidän kotikoloon. Ehei, väärä luulo. Tavaraa on niin, että nurkat natisee. Suunnittelen ostolakon aloittamista!


Suosittelen siis muillekkin keräämään ylimääräiset tavarat kassiin ja varaamaan myyntipöydän jostakin kirppikseltä. Itsekkin taas kokoan kamoja kasaan ensikuun myyntiä varten. Niin on hauskaa puuhaa ja varsinkin jos sattuu omaamaan mukavan toverin jonka kanssa juosta kilpaa muiden myyjien kanssa, jottei vaan sattuisi jäämään ilman myyntipöytää....(niinhän ei siis voi käydä,  pöytiä on varattu myyjien lukumäärän mukaan:) 

5 kommenttia:

 1. Mulle äiti just raportoi kuinka viikon myynnin jälkeen jäi taas tappiolle; tulot vähemmän kuin pöydän hinta. Vähän alkoi arveluttamaan. Tosin, toki sun tavarat on paljon kivempia kuin hänen. En tiiä, kai sitä silti pitäis koittaa, ennenkuin kippaa noita omia suoraan kaatikselle... Tosi kiva että teillä myynti sujui, varmasti hyvä mieli!! =)

  Kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh. Kaipa se on tuuristakin kiinni miten kauppa käy. Mulla on nyt kahden kerran kokemus tuolta Myrtsistä ja hyvin on molemmilla päässy tavarasta eroon. Ei kannata lannistua! Kiinnostasko sua vielä lähtee tonne Myyrmäkeen? Tai saakohan sinne enää paikkoja? Tuossa nurkillahan on se uusi kirppis, kiinnostas sekin katsastaa...

   Poista
 2. Mun kirpparihimoni kasvaa kasvamistaan, kun lukee postauksia kirpparilöydöistä. Pitäs ottaa kahdenkympin seteli kukkaroon ja lähteä katsomaan, löytyisikö vaikka Valtterista jotain kivaa ja piristävää syksyn sisustukseen tai vaikka vaatekaappiin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valtterista voisi tehdä hyviä löytöjä! Oispa kiva itsekkin sinne päästä penkomaan. Mullakin se kirppisfiilis kasvaa muiden löytöjen myötä... Onnea etsintöihin, se on kivaa hommaa. Ja useimmiten aika edullista :)

   Poista
  2. Mua on alkanut sisustuksessa miellyttämään kaikki teollinen ja rustiikkinen ja kirppikseltä saisi just kaikkea vanhaa ja kivaa, kuten esimerkiksi kivoja lasipulloja, tarjottimia yms. just sopivaa. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!