keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Inspis...

Pinterest
kuva
kuva

kuva
kuva
kuva

kuva
kuva
Likainen parketti

Uusi koti on mielessä koko ajan. Vaikka sellaista ei vielä edes ole kiikarissa. Silti olen pähkäillyt jo erilaisia materiaalivalintoja sekä värimaailmaa. Näissä kuvissa on paljon valkoista, mustaa sekä puuta. Tämän hetken suosikit! On uutta Ikeaa ja vanhoja tavaroita sekaisin. Sellaisen kodin haluan meillekkin tulevan. Lämpimän oman kotikolon... Ei liian kliinistä valkoista, mutta pohjavärinä kyllä.

Suosikiksi nousee ensimmäisen kuvan keittiö. Toisen kuvan puulavat. Kolmannen Cole and son : tapetti, juurikin eteiseen. Ja seitsemännen kuvan laatoitus. Meille tätä tulisi kylppäriin valkoisella saumauksella...Tosin miehen mielestä ehdoton EI tälle suunnitelmalle. No voi höh, sanon minä!

Viimeisen kuvan lamppusykermä on syyhyttänyt sormia jo tovin, mutta nykyiseen kotiin se ei mahdu mihinkään...Ehkä sinne seuraavaan sitten.


4 kommenttia:

 1. Olen jo vuosia taistellut tuota Woodsia vastaan, mutta se vainoaa mua. Pitäisi varmaan antaa periksi ja liisteröidä sitä vähäsen tuonne meidänkin eteiseen.

  VastaaPoista
 2. Muakin se tuntuu vainovan! Näyttää aina kivalle...

  VastaaPoista
 3. Näissä riittää haaveiltavaa. Kun edes jotain näiden tunnelmasta saisin uuteen kotiin toteutettua. Jotenkin nyt tuntuu että on niin vaikea taas sitä hahmottaa kun on pitkä tauko tekemisessä välissä ja sit taas pelottaa että siitä tulee liian valkoinen. Sitten kun sinne ymppää jotain sitä tasoittamaan niin johan taas myöhemmin kaduttaa. Tai sitten ei. Hitsi kun pitäisi taas saada asiaa eteenpäin.

  Meille ei kuulemma tule mitään puita tai oksia - tää tuli selväksi jo tähän asuntoon tapetteja valitessa... :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No riittää, riittää. Mutta haaveet on tehty toteutettaviksi... ;)

   Kokonaisuuden hahmottaminen on varmasti vaikeeta. Tulee olemaan meillekkin jos joku rempattava kohde jostain löytyy. (Toivottavasti löytyy!) Ajattelin omissa suunnitelmissa alottaa silleen et kaikki eka valkoseksi (pinnat lähinnä), sitten mustaa ja muita sävyjä perään kunhan ollaan kotiuduttu ja näkee mikä kaipaa mitäkin...

   Ei noi puut meilläkään suosiossa oo. Mutta aikansa kun tekee taivutustyötä niin saattaa meillä jopa joskus jossain tuota tapettia olla :) En mäkään muita risuja kaipaa... :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!