sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

jo vihertää








Nyt on kuulkaas purkissa Anopinkieli sekä -hammas. Eikä missä tahansa purkissa vaan ihan oikeissa betoniruukuissa. Ennen pääsiäispyhiä poikkesin vaunulenkillä lähimmässä kukkakaupassa, jossa silmä osui heti sisälle päästyäni noihin ruukkuihin. -JES, siinä ne nyt on. Ihan yllättäen ja ilman suurempia etsintöjä. Tänään aamulla toinen lenkki sen samaisen kukkakaupan kautta, ruukkukokoelma täydentyi vielä yhdellä...

Niin ja pitihän sitä sitten ruukuille täytettä keksiä, joten valitsin koko kaupan (melkein voisi sanoa kukkahypermarketin) valikoimista kaikista helppohoitoisimmat vihertävät yksilöt. Näiden kukkasten kohdalla melkein luki, että "tätä et saa tapettua". -Mukaan läks. Katotaan kuinka meidän käy. Mutta nätit on ja ruukut on vielä nätimmät. Eipä tartte kesällä aikaansa kuluttaa betonia sekoittaen, sillä DIY-listalla oli betoniruukkujen teko.

Kivaa Pääsiäisen jatkoa kaikille!

19 kommenttia:

  1. Hei ihan mielettömän ihanat ruukut! Haluu kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ihastuin heti! Nyt vaan sit mars kukkakauppaan :)

      Poista
  2. Upeat ruukut kertakaikkiaan! :) Täällä tehdään enkkoja: pääsiäinen ei ole vielä ohi, mutta narsissien elonkaari taitaa olla. Aion kuitenkin vielä kaivaa sipulit pihamaan multiin eli jonkin verran on optimistisuutta vielä jäljellä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, kivat on! Voi, kuulostaa niin tutulta. Mä en ottanu tänä vuonna edes koko narsisseja kun ois käyny just noin:)rairuohotkaan ei lähteny kasvamaan kun ihan kitusesti:/

      Poista
  3. Ihanat ruukut. Mullakin on ollut mietinnässä betonin sekoittelu, mutta kesällä vasta että sen voi tehdä pihalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin on:) ehkä munkin täytyy vielä ulos ite jotkut ruukut tehdä kun kiinnostaa kokeilla mitä siitä saa aikaan. Ruukkujako meinasit vai mitä?

      Poista
    2. Ajatuksena ollut mm. tuikkukipot ja jonkinlainen alusta/tarjotin.

      Poista
  4. Hienot! Ja muutenkin teillä näyttää tosi kivalle noin pian jo muuton jälkeen!

    Mä oon kans betoniruukkufani! Omistankin niitä kaksin kappalein. :) Tuo vihreä puoli asiassa on lähinnä ollut se ongelma, kun onnistun aina tappamaan kaikki viheriät. :) Juuri ostin jostain tarjouslajitelmasta muutamat rehut, joista enää 3/4 elossa... Mutta nuo anoppikasvit on kivoja, niitä vois tulla meillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mutta rajausta rajausta :) No on täällä jo ihan kotoisaa, tavarat on suurinpiirtein löytäneet paikkansa. Mutta jos remonttisuunnitelmat toteutuu niin taas ois tiedossa paha kaaos... :/

      No nuo vihreät ei meilläkään ole liiemmin viihtynyt. Mutta nyt ajattelin näillä anopeilla kokeilla. Eiks anopit oo aika sitkeitä ? ;) Mutta eipä noista kukkaro kovin köyhdy jos kupsahtaa, saa sitten uutta ilmettä nopsasti kun ostaa uuden kukkasen :)

      Poista
  5. Ruukut näyttää tosi kivoille! Tääkin olis paria betoniruukkua vailla. Voisin kans siirtää omat Anopinkieleni sellaisiin vaihtelun vuoks. (Ainoot, mitkä pysyy meillä hengissä). Viime viikolla ostin uhkarohkeesti kääpiölimoviikunan, saa nähdä kauan on elossa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että anopit on teillä viihtyneet :)! Ehkä on toivoa saada noi meijänkin selviämään hengissä. Mäkin noita viikunoita kattelin, mutta hoito-ohjekortti kertoi mulle että tapan sen nanosekunnissa. Onnea ja menestystä sun viikunalle ;) Nättejä ne kyllä on!

      Poista
  6. Ihanat ruukut! Tiedätkö, mä olen niin surkee, että sain anopinkieletkin roskiin. Ehkä niitä kuitenkin joskus täytyis kastella?! :)
    Muuten minkä kokoinen toi teidän Norm69 on? Mietin, minkäkokoisen sitä tarvitsisi jos laittaisi ruokailutilaan? Valaiseeko hyvin? (olis tuhat kysymystä..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips ja sori kun vastaaminen kestää. Hieman ongelmia tuon nettiyhteyden kanssa.

      Meijän normi on XL-kokoa. Ehkä ruokilutilaan riittää pienempikin? Meillä on tuossa joku vanha lamppu kiinni, ei valaise tarpeeksi. Mut uskon että korjaantuu kun saadaan uus polttimo hankittua.
      Kun kukille voi käydä ihan samoin:[

      Poista
  7. Ihanat ruukut! Olen etsinyt betoniruukkuja ja niitä onkin ollut ihmeen vaikea löytää.. Nyt täytyy enää jäljittää tämä kukkakauppa?! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli ihana löytö!
      Pirilän kukkatalosta näitä löytyy :)

      Poista
  8. Piti käydä nämä vielä tsekkaamassa, ja en muistanut, että oli näin samis :) Siis ruukku ja kasvi. :) Oliko tuo keltareunainen anopinkieli vai -hammas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruukku ja kasvi sopii hyvin yhteen, molemmissa jotain karua ja samaan aikaan myös kaunista.

      Keltareunainen on anopinkieli. Ja hammas on sitten toi isommassa ruukussa oleva.

      Poista

Kiitos kun kommentoit!