lauantai 23. maaliskuuta 2013

tasokasta

Hommattiin uusi tv-taso. Ikeasta Bestå. Tykkään kovasti vaikka ei mitenkään yllätyksellinen olekkaan. Meille passaa hyvin!

Virpomisiloa huomiselle! Meidän kissat on vielä puskissa :/

19 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! :) Noi on kyllä kätevät noi tauluhyllyt..hmm..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä ne on kyllä, kätevät.. pistäs mietintämyssy takas päähän :) Ja tää meidänkin olohuone (kuten kaikki muutkin) on kyllä niin vuorattu Ikealla, että jotain muuta kaipais. Mut hei, anttilastakin saa tauluhyllyjä...Heh ;D

   Poista
  2. Siis kaikki muutkin huoneet...

   Poista
 2. Bestå se meillekkin kotiutuu. On pitänyt jo vuoden päivät. Koskahan saisi aikaiseksi? Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halpaa ja hyvää :) Mäkin oon meille tätä suunnitellut edelliseen kotiin ja nyt vasta saatiin suunnitelmat toteutettua. Hiljaa hyvä tulee. Ei kiirusta :) (jos maltti kestää:)

   Kiitos!

   Poista
  2. Mua kiinnosttaa tuossa Beståsta tietää vielä, että mitenkä nuo ovet avautuvat kun ei ole kaapistossa jalkoja? Elikäs, osuvatko lattiaan? Mies uhittelee mulle, että jalat on pakko olla siinä,itse en niitä haluisi. Niin ja mites digiboxit sun muut...kaukosäädin ei varmaan lue ovien läpi vaiko? :D

   Poista
  3. Hei, kaapin pohjaan laitetaan sellaiset rinkulat joilla taso nousee noin puoli senttiä lattiasta.(tulee kaapin mukana) Eli ei "ihan" ole kiinni lattiassa. Ovet aukeaa tämän ansiosta hyvin, tietenki jos matto on heti siinä edessä niin sitten saattaa tökkiä. Ei taida kaukosäätimet ottaa oven läpi. Meillä on telkkarissa boxi itsessään eikä muita aparaatteja ole keretty kokeilemaan vielä.

   Toivottavasti saatte molemmille mieluisan kokonaisuuden hankittua:)

   Poista
 3. Oi ihanaa! Mulle on tulossa juuri tuo sama kokonaisuus, mutta jalustalla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin :) Se on varmasti jalustallakin kivan näköinen! Ja hitsi, tuonne sisään mahtuu tosi paljon tavaraa. Jes!

   Poista
 4. Tosi kiva tuo Bestå ja haaveissa minullakin, kun nykyinen taso on liian lyhyt. Siellä ne on meidänkin kepakot puskassa, kun otin vahingossa viimeksi koivuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva! Simppeli ilman mitään koukeroita. Ja ihan etukaskin muihin vastaaviin verrattuana.

   Joo, meijän kepakot on yhä vaan. Saatiin me rairuohot kylvettyä, että ei nyt IHAN oo retuperällä nää pääsiäisjutut. Onneks nuo meijän tytöt on niin pieniä vielä, että maailma ei kaadu jos ei pääse virvottelee :)

   Poista
 5. Hienon näköinen!! :) Kiva ilman jalustaakin! :)

  VastaaPoista
 6. Mä just ajattelin, että jos en laittaisi jalustaa niin säästyisin tason alaosan siivoamiselta. ;) Mut toisaalta, saattaa 38 cm korkea taso olla aavistuksen liian matala ja siksi jalustaa olen ajatellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on plussaa ettei tartte metsästää niitä pölypalleroita tasojen alta:) Jalusta kyllä toisi lisäkorkeutta siihen, mutta en itse koe että tuo ois nykyisellään liian matala. Ja voi sen sitten myöhemmin hommata jos haluaakin lisää korkeutta... :

   Poista
 7. Onpa tyylikästä ja nättiä! Jos se uusi taso on liian leveä niin kyllä se sitten on varmaan bestå meilläkin. Ei siitä vaan pääse yli eikä ympäri että hinta-laatu-ulkonäkösuhde on tuon kalusteen kanssa kohdallaan!

  Hyllyt on tosi kivat ja hyvin olet stailannut! Nauratti tuo Peppi-kortti :)

  Ja mobilekin on näköjään valmistunut? Voi hitsi kun noita papereita ei ole mulle osunut kohdalle, ihania!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos :) no niimpä, samoista tasoista saa maksaa jossakin toisessa putiikissa ihan ittensä kipeeksi. Tyytyväisiä ollaan :)

   No kun alkuharmituksesta pääsin(jota en kotona ääneen edes sanonu) niin tykkään itekkin paljon! Alunperin suunnittelin kolmea hyllyä, mutta se olis menny liian korkeelle sitten. Peppi-kortti löytyi muutossa. Muistan, että oon sen ostanu joskus just ja just täysi-ikäisenä Juvan huoltoasemalta :)

   Mobile odottaa edelleen innostusta. Linnut on taiteltu(jo 3 viikkoa sitten) mut vaan yksi rivi niitä on päässyt lankaan saakka. Aina ei vaan lähe :( Ehkä niitä vielä tulee vastaan. Suomalaisessa kirjakaupassa oli myös muuten jotakin mustavalkoista origamipaperia myynnissä. Hinta taisi olla jotakin muuta kyllä kun tuolla Tigerissä....

   Poista
 8. Paljonko tuolla tasolla on pituutta? Onko se ihan yhtenäinen vai kaksi erillistä? Kivannäköistä teillä :)

  VastaaPoista
 9. Kivannäköistä teillä :) Paljonko tuolla tasolla on pituutta? Onko se yhtenäinen vai erillistä tasoa?

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!