sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

mustaks meni
Ja hyvä tuli!

Eilen höngättiin koko porukka rautakauppaan ja ostettiin tonkallinen mustaa maalia. Samalla reissulla piipahdin laattaosastolla, josta tuo marmorilaatta hintaan 2e. Jos joku muukin näitä halajaa, niin Bauhaussista saapi. Aika etukasta, etten sanois. Neliöhinta jäi alle kolmeenkymppiin, jos suurempaa alaa haluaa mormoroittaa. Meillä tuo laatta toimii nyt jonkinmoisena alustana kynttilöille, mutta vaikka puisella keittiöntasolla pesuaineiden alla voisi olla toinen hyvä paikka...

25 kommenttia:

 1. Ai niin, hyvä kun muistutit! Pitääkin piipahtaa bauhaussissa! :) Hyvältä näyttää musta seinäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne vaan! Kato samalla alelaarit jos ois vaneripalasia... Ne unohtu multa!
   Kiitti, kiva se on munkin mielestä!

   Poista
  2. Just lähetin eilen veljen Bauhausiin dc-fixiä hakemaan, mutta vanerit ja marmorit ei muistunut mieleenkään. No pitää ensi kerralla mennä itse.

   Poista
  3. Eihän sitä kaikkee muista. Minä en ainakaan. Tuota vaneria piti kattoa, mutta onnellisena kävelin laatta kainalossa autoon.

   Mitä sulla niistä dc-fixeistä on tulossa?

   Poista
 2. Hyvältä näyttää musta seinä, good job!
  Mä en jostain syystä lämpene yhtään tolle marmorille, vaikka siihen paljon törmääkin. Tai sitten oon hitaasti lämpeevää sorttia. Never say never...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jotenkin toi mustan maalaaminen on aina kamalan jännittävaaä. Se kun on niin "musta"...:) Mut hyvä tuli!

   Marmori jakaa mielipiteitä laidasta toisee. Onhan tässä tämä kaheksankymmentäluku aika läsnä...Mutta pieninä paloina tykkään. En mäkään mitään suurempaa. Tälläselle heilurille tällänen kahden euron satsaus on just sopiva :)

   Poista
 3. Looking good! Tuo kyllä kivaa kontrastia! Nopeaa toimintaa taas kerran :)

  Marmoria saa kyllä mullekin näyttää pitkään ennenkuin lämpenen niin paljon että kotiin asti ottaisin. Mutta tuo tiskiainealustaidea on kyllä tosi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits, kiits! Just sitä kontrastia. Musta on siihen varma valinta :) Joo, pitää toimia nopeesti kun muuten menee liian vaikeeks:)

   Pieninä annoksina sekin kuten vaneri ja puun sävyt on mun mielestä kivoja. Tuo sitä syvyyttä kun on eri matskuja. Mutta en minäkään niin fani oo, että ihan lattiaan laittaisin.Valkoisen keittiön välitilaan voisi sopia, mutta en oo niin rohkee. Ihailen kuvista :) Tälläsen pienen palasen tunkee kaappiin kun kyllästyttää.

   Tuota alustaa oisin kaivannut siihen entiseen puutasoon.

   Poista
 4. Hyvä, hyvä!

  Mun vanhemmille laitettiin 10 v sitten uusi takka, jossa on marmorireunus ja se on ollut musta koko ajan hieno, joten mulle marmori passaa kyllä :) Mutta eipä omassa kodissa ole montaa sellaista kohtaa, johon sitä haluaisin, ehkä yläkerran bestån päälle... Hmmmm... Ja nyt kun tuli puheeksi, niin saas nähdä, kuinka nopeasti toteutuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, sinäpä sen sanoit. Bestån päälle. Voi, se oliskin hieno. Just tuonne tytöille sanoin etten mitään isoa, mutta hmm...

   Poista
  2. Hihiii, arvaa kenellä on kolme marmorista tuikkulyhtyä odottelemassa sijoitustaan...! :D Nolla-budjetilla lähden kyllä tätäkin kokeilemaan! Ja kaiken lisäksi luulen, että ovat tulossa olkkariin! :)

   Poista
  3. No hei vau! Sä ootkin pistäny tohinaksi. Mäkin niin haluaisin muutaman kipon lisää, että ois oikeein sellanen rykelmä :D Ja kun halvalla saa niin eihän sitä nyt voi jättää tilaisuutta käyttämättä. Hyvä sinä ;)

   Poista
 5. Hyvä idea toi marmorilaatta, tosin en tiedä olisiko omaan kotiin jokin muu materiaali kivampi. Mut ei paha ei paha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Vanhassa kodissa oli massiivipuutaso, joka kaikessa ihanuudessaan oli myös tosi herkkä. Sen suojaksi kun oisin keksiny tämän hommata ni oispas ollu helpompaa.
   Mut mites joku muu laatta? Siellähän niitä Bauhausissa ja K-raudoissa on mallipaloja laatikoittain :)

   Poista
 6. Musta tuo marmori on ihana kun se on oikeassa ympäristössä eli arvokkaassa/vanhassa/ylellisessä tilassa. Meidän kodissa se näyttäis ehkä just liian kasarilta. :) enkä muutenkaan oo lämmennyt paljo millekkään tän kevään trendijutulle niinkö vaikka pastelleihin, tummaan vihreään, kupariin jne. Hyvä mää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai vitsi kun Killi pistit pahan. Pastellithan ne täällä keikkuu sohvilla ja kuparikuume vaivaa -todella kovasti. Kirppikseltä meinasin kiikuttaa kotiin kaksi vihreää kynttilänjalkaa, mutta järki tuli käteen kun muistin kaapissa olevat sata muuta kynttiläkippoa.

   Että todellakin hyvä sää!

   Mut ei se marmori teillä kasarilta näyttäs, teillä on niin styleä! ;)

   Poista
  2. Ehkä se on myös toi raksabudjetti joka vähän hillitsee uusimpien trendien haalimista. ;) mua naurattaa tuo sun vika lause. Näkisitpä vain! :D mutta kiitos, seuraavan kerran kun katson näitä 90-luvun tapetteja niin yritän muistaa ton.

   Poista
 7. Onpa sinulla taas ihania kuvia ja seinä on todella hieno!

  VastaaPoista
 8. Marmori on nyt kovassa huudossa ja näkee monessa blogissa/kodissa ja pikku hiljaa oma silmäkin on tottunut siihen. Eli ei tiedä vaikka meillekkin jokus kulkeutuisi.
  Teille sopii,kaunista! Musta seinä on aina hyvä,antaa ryhtiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppiksellä tuota marmoria tuntuu olevan myynnissä jos jonkunmoista kuppia ja kippoa.

   Kiitos. Musta on munkin mielestä just hyvä, ja nimenomaan tuo ryhdikkyyttä. Koko makkarin tunnelma on ihan eri kuin valkoisella seinällä. Lisäksi myös halpa operaatio tuo maalaaminen:)

   Poista
 9. Ihana musta seinä! Vahvistaa mun ajatuksia omasta uudesta yläkerran makkarista!
  Ja tuo marmori, mitähän siitä sanois. Vielä 2kk sitten olin sitä mieltä, että sitä ei ikinä meille. Lomalla ollessani löysin järin ison palan, mutta jätin. Ja nyt kaduttaa sikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on kyllä kiva ja jännittävä :)

   Tuo marmori on kyllä sellainen tapaus että siitä ei tosiaan tiedä mitä sanoisi. Mutta tällä hetkellä se on ihan kiva ja sopii kuvioon. Auttasko tällänen rautakaupan mallipala harmitukseen?

   Poista

Kiitos kun kommentoit!