keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

nappulaEilen oli taas kerhopäivä. Eräänlainen urheilusuoritus on saada esikoinen yhdeksäksi aamulla kerhoon ja loppukatraan kanssa viettää aikaansa(= säntäillä uhmakkaan kaksivuotiaan perässä nälkäänsä huutava vauva sylissä) isossa kauppakeskuksessa. Ei siitä sen enempää tällä kertaa. Muuta kuin, että pidetääs nyt taas vähän taukoa ostosreissuista. Ainakin tolla kokoonpanolla. Hui!

Mutta Nappula! Sanana nätti ja aikamoisen nätti on myös kynttilänjalkana. Jumbon Iittalan myymälässä on remonttiale menossa. Kaikki tuotteet -30%. Tämä kaunokainen lähti siis kivalla alella meidän matkaan ja lieventää ilmoilla vellovaa kuparikuumetta. Nyt tosin alkaa olee näitä kynttiläjuttuja tässä huushollissa ihan tarvittava määrä.

Kierrän tästä lähtien alet vähän kauempaa...

12 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida ku ite just tänään samanlaisissa tunnelmissa lasten kanssa shoppailusta :-) Yritin nimittäin käydä vaan ihan pikaseen ruokakaupassa neljän muksun kanssa. Lopputulos oli että kärry oli tyhjä kun kannoin vanhimpaa lasta, rimpuilevaa 6-vuotiasta takaisin autolle. Emme nimittäin ehtineet leluosastoa pidemmälle ku piti jättää leikki kesken.
  Blogissani muutenn arvonta käynnissä, tervetuloa kurkkaamaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tunnen melkein omassa habassa tuon tilanteen. Uhhuh! Sä oot sissi kun jaksat kaikkien kanssa lähtee kauppaan. Mä ajattelin, että vaan kahden kanssa hommat hoituu, mut tuo kaksvee alkaa olee aika haastava. Eikä aina voi tikkarilla lahjoa :D

   Oi, kiva. Tulenpas käymään:)

   Poista
 2. tuon kapistuksen muotokieli on sitten hemaiseva, nimim. samaisesta haaveileva

  VastaaPoista
 3. Voihan nappula! Tuosta itsekin haaveilen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta :) Jos tarpeeksi haaveilee ja oikein toivoo, niin eikös ne haaveet muutu todeksi. Ainakin joskus ;)

   Poista
 4. Nappula on kyllä niin kivan mallinen! Mä olen todennut että mun on ihan turha panostaa kynttilänjalkoihin, ei meillä tuu kynttilöitä ikinä poltettua vaikka ne niin ihania onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään tuon muodoista kovasti! Meillä poltellaan kynttilöitä, nyt keväällä kyllä vähemmän kun syksyllä ja talvella. Mut siis vähemmälläkin määrällä kynttilänjalkoja pärjäisi...

   Poista
 5. kiitos, kun lisäsit minunkin nappulakuumetta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ole hyvä ;) Tuo on tosi kaunis, varsinkin kun siihen laittaa kynttilän palamaan :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit!