tiistai 19. maaliskuuta 2013

paperiin kääritty


Mun suosikkikukka taitaa olla hortensia. No neilikatkin on myös ihania ja aika moni muukin. Tämä kukkanen tarttui eiliseltä, todella pikaiselta Ikean reissulta matkaan. Kotona huomasin, että eipäs olekkaan sopivaa ruukkua hälle. Onneksi muistui vanha hyvä kikka mieleen ja kaapista paperipussi joka toimittakoon ruukun virkaa. (Pussin sisällä tietenkin aluslautanen, jotta ei kastellessa tule suurempia vesivahinkoja)

On se vaan hyvä, että säästää ja raahaa mukanaan kaikenlaista "tarpeellista". Ilman tätä vanhaa Marimekon paperikassia ois hortensiakin ihan toisen näköinen ;)

8 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköinen ja niin on kauniin värinen kukka!
  Hyvä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nyt mulla tais alkaa taas vaihteeks lila kausi...:)

   Poista
 2. Mä myös tykkään hortensioista, tosin meillä lähinnä pihalla vaan. Ainoastaan pioni taitaa kurvata ykköseksi :) Tää on tosi kiva paperipussissaan! Mäkin jouluna pussitin rosmariinin ja niin vain tuli siitäkin salonkikelpoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä unohin ihan kokonaan pionit. Nekin on siis mun suosikkeja :) Ja moni muukin. Joku sais vaan kertoo, että miten noita pidetään hengissä? Paperipussi on hyvä ja nopea ruman ruskean muoviruukun piilottaja... Kiitti!

   Poista
 3. Ihana kukkanen, mutta mistä toi valkonen kaappi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kaappi on Ikean Beståa. Kaksi 120cm kaappia päällekkäin.

   Poista
 4. Hei mahtava idea! Luulen, että joudun varastamaan tämän sulta, sen verta kiva ja helppo! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!