lauantai 22. syyskuuta 2012

Takkihuumaa






Kerran kaikki muutkin niin kyllähän minäkin!

Hurahdin siis muiden mukana tähän Kässänopen painajaisen villatakkiin. Ja se on kyllä hurahtamisen arvoinen juttu se! Takista tuli paljon kivempi kuin osasin edes ajatella. Pitkään olen tätä ohjetta mielessäni muhituttanut, mutta nyt sitten viimeinen niitti tuli kun näin Essin -blogissa ihastuttavan pikkupojan nutut. Ja sit pitikin jo pakata lapset autoon ja kurvata supermarkettiin lankaa hakemaan. Ihan on seiskaveikasta ohjeen mukaan kutastu, toivottavasti ei kamalasti nuppyynny. (kyllähän se sen tekee)

Mut nyt täällä täytyy jatkaa ahkeroimista, sillä pikkusisko meinaa varastaa isosiskon takin. Ja siitäkös se meteli syntyy! Kolmaskin täytyisi saada valmiiksi ennen Joulupukin tuloa. Ja vielä jos itellekkin... Mutta ehkä vasta vuoden päästä voi siitä haaveilla.

Ihanaa viikonloppua!

22 kommenttia:

  1. ihana, mistä tuollaisia nappeja löytyy?

    VastaaPoista
  2. Vähänkö hienot napit. Mulla on sama nuttu puikoilla mutta valkoisena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköstä vaan. Himpun verran tyyriit, mutta oli vaan pakko. Isoja nappeja tuntuu olevan tosi vähän kaupan...Tosin en kyllä mihinkään oikeeseen nappikauppaan edes yrittäny, mutta nettiselailu ei paljoakaan tulosta tuottanut. Valkoinen takkikin ois ollu kiva ja harmaa ja ehkä myös keltainen :)

      Poista
  3. Ihana! Ja mitkä napit! Tuon ohjeen mäkin bongasin ja kovasti tekisi munkin mieleni tuollaiset tytöille taiteilla:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Napit on kyllä melkein ku karkit. Kannustan tekemään... mutta varo sitä riitaa mikä tulee kun eka on vasta valmis :D

      Poista
  4. Toi toka kuva on liiiiian ihana...!

    VastaaPoista
  5. Sinäkin mokoma menit ja osasit. Magee! Mulla on valmiina takakappale ja etukappaleet mutta ei enää edes mahdu beibin päälle. Pitänee tehdä uusi - vauva tai nuttu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Osasin, mutta jos lukasis ohjetta muutakin kun ekan lauseen välttys ongelmilta. Hihojen kanssa tuli säätöö kun kännykästä tihrustin ohjetta, niin eihän se ihan menny niinku ois pitäny. Mutta sopivat tuli kuitenkin :)

      Mä ajattelin sen kolmannen aloittaa jo valmiiks tarpeeksi isolla kasvuvaralla jos vaikka mun into laantuu ennenkun käyttäjä ilmaantuu :) Vauvathan on aina ihania, joten se on hyvä oikein hyvä vaihtoehto ;)

      Poista
  6. Hyvä, että innostuit! :) Tuli nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!!! Ja iso kiitos kuuluu sinne, ihana kun jaoit ohjeet! Sun takit on kaikki ollu erihienoja!

      Poista
  7. Voi kuinka ihana tuli! Napit on varsinkin mitä ihanimmat! :----)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Napit on munkin mielestä kun karkkihyllystä suoraan, namskis :) Kiitos!

      Poista
  8. Tää sun takki on kyllä niin ihana!!! Mullekin heräsi piiiiiitkästä aikaa into että ehkä sittenkin vois taas neuloakin. Jotenkin se virkkaus niin vienyt mukanaan. Mulla olis seiskaveikkaa vaikka kuinka paljon jemmassa kun piti tehdä ne päiväpeitot lapsille mut nyt värit onkin ihan väärät. Mutta ehkä ne sopis vaatteisiin ihan ok. Sais niitäkin jemmoja kulutettua... Mut siis voi olla että sittenkin pitkät puikot, en tajuu mikä solmu mulla on päässä noiden pyöröpuikkojen kanssa... Tuli muuten mieleen että viime syksynähän neuloin E:lle sen villapuvun, missäköhän sekin on ja mahtaneeko enää mahtua päälle?

    Tuo kakkoskuva on niin söpö ♥ Valmis mannekiini :) Meidän E innostui kun näki nää kuvat - "milloin taas nähdään E ja A?"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Neulominen on vaihteeksi aivan ihanaa... Mulla tökkii tuo virkkailu, vaikka hommaa olis. Liekö tullu matonkuteeseen nyt totaalinen kyllästyminen.
      Tuus kuule käymään sen kutimes kanssa ni katotaan yhessä sitä hommaa:) Toki pitkilläkin puikoilla onnistuu mutta hupussa voi tulla vaikeuksia kun on niin paljon silmukoita. Mullekkin juolahti päivällä mieleen se sun ihana villapuku. Eihän se haittaa jos on vähän lyhyet lahkeet....? :)

      Kiitos! Mannekiini on kyllä niin innokas, ei malttas millään pysyä paikallaan vaan heti pitää nähä kamerasta millanen kuva tuli :D Nähäänkö ensviikolla? :)

      Poista
  9. Ihana! Justiinsa tein itsekin mustan vauvanhaalarin erivärinapeilla. Musta on ihan suotta aliedustettu väri lastenvaatteissa. Sehän on ihan mahtava, saa muut värit loistamaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Kävinkin kurkkimassa sun haalaria, ja voi että kun onkin söpö! Pitääks mun nyt vaihtaa suunnitelmaa ja tehä myös haalari eikä nuttua...oi, voi. Mäkin tykkään lastenvaatteissa mustasta värinä, tosin jotakin väripilkkua on oltava ettei liian synkäksi mene.

      Poista
  10. Hieno on! Mullakin on sama takki työnalla:) Just tuossa kans mietin, et voisihan sitä itelleenkin...Kunhan nyt tuon pienen saisi edes ensin tehtyä ja kaikki ne 100 muuta kesken olevaa hommaa.

    VastaaPoista
  11. No sepä se että kun tässä "ihan vähän vaan vaiheessa" muutama muukin juttu. Nyt on onneks toi pienemmän takki hyvällä mallilla, että jos hyvin käy kaikki kolme nuttua valmistuu vielä kun ovat sopivan kokoisia:) Oma saattaa jäädä pelkäksi haaveeksi...

    Kiitos! Laitteles kuvia kun on valmista :)

    VastaaPoista
  12. Todella kaunis neuletakki ja noi napit kruunaa sen!

    Neulominen on kyllä mukavaa puuhaa. En vaan nyt edes muista milloin viimeksi olisin jotain neulonut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Nyt sitten sielläkin puikot esiin ja nuttua kehiin :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!