perjantai 9. marraskuuta 2012

toipumista

Jos viime viikko meni juhlia järjestellessä, niin tämä viikko on mennyt vähintäänkin yhtä nopeasti juhlista toipuessa. Keittiössä hääräämisen sijaan on taas puikot viuhtonut ja ompelukonekkin lauloi sen verran, että saatiin muutama hernepussi aikaiseksi. Aika haastava tehtävä tämä- siis hernepussien ompelu. Kaksivuotias avusti kuuliaisesti pöydän alla ja paineli omaan tahtiinsa koneen poljinta (vaimikäseon?) ja kolmevuotias nökötti melkein sylissä ja kuumotti ompelijaa tuhansilla kysymyksillään... Että surrur vaan. Kyl mä vaan noita puikkoja niin paljon mielummin heiluttelen...

Pieni puinen purkki "löytyi" omista kätköistä kirjahyllystä. Nyt se pääsi paraatipaikalle valkoisten kynttilöiden  seuraan. Siinä sen on hyvä. Välillä kestää aikaa nähdä oman kodin aarteet ja ymmärtää niiden arvo. Tämäkin purnukka on sukulaismiehen jättämä kädenjälki. Kaunis muisto.

Niin ja naapurissa heiluu leka ja vanha keittiö saa lähtöpassit uuden tullessa tilalle. Tässä meidän yksivuotiaamme, Ikeaa vm. 2011. Vietettiin lapsen syntymäpäivien aikaan myös keittiön vuosipäivää. Täytyypä kaivella koneelta "ennen" kuvat niin saa jotakin tolkkua tähän muutokseen. Mutta vuoden käyttökokemuksella voin lämpimästi suositella Ikean keittiötä muillekkin.

Viikonloppuja. Ja onnea kaikille iseille! Me leivotaan kakun sijaan sämpylöitä ja tehdään jotain kivaa...

5 kommenttia:

 1. Tutun näköisiä hernepusseja ja arvaat varmaan armaani, miksi ompelen yöllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaanko me samiksia? ;)

   No joo, yöllä nää hommat täytyis hoitaa. Kaivattiin vaan sadapäivään tekemistä, joten ajattelin että kyllähän tällänen pikkujuttu onnistuu. Plaah.

   Poista
 2. Sä sait jo hernepussit tehtyä, tosi kivoja! Mäkin olen miettinyt kun siitä verhokankaasta ja tuolikankaasta on jämäpaloja että tekiskö mutta saa nähdä jääkö vain aikeeksi. Onko sulla ne herneet ensin jossain muussa pussissa..?

  Ihanan näköinen uusi pilvijuttu tuloillaan! Onko se peitto vai mikä? En onneks oo yhtään utelias ;) Purkkikin on hieno ja löytänyt hyvän paikan itselleen.

  Jotenkin ei nyt meilit irtoa, yritän saada viikonlopun aikana kirjoiteltua... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä olin joskus ajat sitten tuon kankaan napannu marimekon tilkkulaarista kahen euron hintaan ilman minkäänmoista suunnitelmaa. Näihin sitä oli just riittävä määrä! Herneet on tuolla ihan paljaana :)

   Peitto on tulossa. Mutta ahistus iski kun tuntuu että se kutittaa kun siinä on 70% villaa ja 30% alpakkaa. Että kiukuttaako sitä vauvaa sitten sen takia tuolla alla. Ehkä se vaunuissa menis? Joskohan joku huuhteluainekylpy auttas asiaa...

   Poista
 3. Hah, meil onkin näköjään sama muutospäivä ;DDD
  Söpöt sydämet ♥

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!