keskiviikko 21. marraskuuta 2012

piparimökki
Ostin söpön talomuotin pipareiden paistoa ajatellen.
Itse leivontaurakka on kyllä vielä ihan suunnitteluasteella, mutta inspistä odotellessa
leikkelin mustasta Dc-Fix muovista pieniä mökkejä keittiön ikkunaan...

Tää muuten herjaa, että kuvatila ois lopussa. HELP?!

8 kommenttia:

 1. Tosi kivoja!

  Sun pitäis pienentää kaikki kuvat n. kokoon 800x600 niin ne ei vie juurikaan tilaa. Silloin kuvatilan ei pitäis loppua juuri milloinkaan. Tosin nyt sun pitäis käydä läpi myös kaikki jo ladatut siellä picasassa minne nää kaikki tallentuu... Google+:aan liittymällä pitäisi saada myös rajaton (?) tila, mutta silloin sun nimmari vaihtuu siihen millä olet tilisi luonut. Sitä voi toki muuttaa, mutta siinä on pakko olla myös "sukunimi" (sillähän tuo munkin nimi on nyt mitä on). Joko tai / ja. Mä tein alkusysksystä molemmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liityin nyt tonne Google plussaan, katotaan mitä tapahtuu... Toivottavasti jotain hyvää :)

   Poista
  2. Suosittelen silti uusien kuvien pienentämistä. Ei sitä koskaan tiedä milloin ne taas muuttaa kokorajoituksia. Järkkärikuvat on niin massiivisia.

   Poista
  3. Siihen on taivuttava, muuten varmaan on taas kohta sormi suussa...

   Mennään ip:llä muuten niiden keikkalippujen ostoon, toivottavasti niitä siis vielä on...   Poista
 2. Mulla on sama pulma. Lisäsin uuden käyttäjän, joten sain vähän tilaa lisää, mutta tuo rajaton tila kuulostaa paremmalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh. Kumma juttu. Rajattomuus ois munkin mielstä paras vaihtis. Ei jaksas noita kuvia alkaa pienenteleekkään...

   Poista
 3. Mulla oli ihan sama juttu eilen päivällä! Ensiavuksi auttoi, kun pienensin sen postauksen kuvat, jota olin sillä hetkellä tekemässä niin, että pisin sivu oli 640. Sitten koitin päästä Picasan verkkoalbumiin pienentämään kaikki vanhatkin, mutta jostain syystä (?) se ei auennut, ennen kuin olin liittynyt Google+:aan... Ja ehdin vielä jonkin aikaa pienentää vanhoja kuvia siellä, ennen kuin hoksasin, että Google+:ssa tuotaa tilaa on tosiaankin vähän enemmän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli et pienentänyt kaikkia kuvia ja hyvin toimii? Mä en millään jaksas alkaa säätää noita kuvia uuteen kokoon, aikamoinen säätäminen. Toivotaan, että google plussa auttaa asiaa!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!