sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Sinistä
Tästä jutusta olen yllättynyt itsekkin. Luulin, että olen allergisoitunut pahasti kaikelle vähänkään sinistä muistuttavalle. Jotenkin ihmeenkaupalla sitä on kuitenkin meille pikkuhiljaa hiipinyt. Eikä ainakaan toistaiseksi ole aiheuttanut mitään kutinoita...

Tykästyin noihin Ikean paperikoristeisiin alkusyksystä kun ne kauppoihin ilmestyi. Sillon tyydyin niitä vaan kauppareissuilla ihastelemaan. Viimeviikolla ne kuitenkin pomppasivat ostoskassiin kun olivat saaneet alelaput kylkeensä. "Oivat synttärikoristeet", tuumin mä! Valkoiset saman sarjan koristeet jatkavat koristamistaan ainakin Joulun yli, kenties pidempääkin. Samaisella reissulla nappasin myös tuon tyynyn, tämän hetken väripilkku olkkarissa. Keltainen sai väistyä makkariin. Sinne löysin myös uudet verhot, joista sitten joskus toiste enempi.

Sitä vaan, että mullon siis sininen kausi menossa!

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa tutulta,minulla oli joskus ei koskaan sinistä kausi,mutta yhtäkkiä sitä alkoi ripauksittain löytyä sisustuksesta. Paperikoristeet on kivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että jossakin vaiheessa(teininä) kaikilla oli kaikki sinistä. Ainakin siniset nappiverkkarit :) Johtusko kammo siitä ajasta. No, nyt on hyvä tovi eletty eteenpäin joten tuokin väri alkaa näyttämään taas tosi kivalta. Ja huomasimpa vaan että vaatekaupatkin on täynnä sellasta sähkönsinistä...

   Joo, koristeet on kivat! Näitä sais olla muunkin värisenä.

   Poista
 2. Mäkin ihastelin noita koristeita jo syksyllä Ikeassa, mutta mulla ei vielä ole sinikuume palannut (edellisestä on paljon vähemmän aikaa kuin sulla) ja kultaakin vierastan. Siis omassa kodissa. Eilen sitten taas mietin että tulikohan tehtyä moka kun en noita hankkinut kun ne näytti teillä niin kivoilta :)

  Ja siis taas tuli todettua että pitäisi puhua mitä miettii. Eilen pohdin että mihinköhän oot sen keltaisen tyynyn jemmannut mutta en saanut kysyttyä. Vähänkö nyt harmittaa etten päässyt kurkkaamaan makkarin uutta ilmettä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mäkin vähän yskin niitä kultapalleroita, mutta ne saa piiloon tonne sisään jos haluaa:) Mee nyt hyvänen aika nopeesti sinne Ikeaan! :D Valkoset käy Jouluksi myös... Mutta en olis ostanut jos ei ois ollu 2e/kpl.

   Oisit kysyny vaan! :) Mä en kyllä varmaan kerenny kenenkään kanssa jutella yhtään mitään, aika hurahti johonkin. Meijän E odotti teitä tänäänkin vieraiksi, joten olette hyvin tervetulleita pian uudelleen! :) Kiitos vielä!

   Poista
  2. Tänään käytiin mutta unohdin :((( Oli niin pikakäynti että ei muuta ehtinyt kuin täsmät ja parit joulujutut mitkä suoraan eteen osui...

   Meilläkin oltiin vielä aamulla A:n synttäreillä =) (sen jälkeen kun ääni palautui - tuli se flunssa sitten E:llekin, toivottavasti ei teille kannettu)

   Poista
  3. Joo, pelkästään teltassa istumalla voi ääni lähteä. Jännä juttu ;) Ei oo meillä mitään tauteja, nou hätä!

   Poista
 3. Hianoja :)


  Sininen taitaa olla vähän taas muotia :) Itse aion purkaa sinisen intoani ... öööh... niinkin luovasti kuin pojan huoneeseen... ;) Noh, löytyy sitä vähän täältä olkkaristakin ,mutta aika snadisti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti, sen verran sitä taas kauppojen hyllyillä notkuu... Ja kyllähän se näyttääkin tosi kivalta :) Pojan huoneeseen sininen sopii ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!