sunnuntai 25. marraskuuta 2012

luottokamat

Sain Kohti kotisaarta- blogista kivan haasteen, jossa listata kolme luottotavaraa. KIITOS! 
Tätä piti hetken aikaa pohtia ja pähkäillä, sillä ekana tuli vaan mieleen perinteisesti puhelin ja avaimet... 


1. Villasukat. Ilman on vaikea olla taikka varpaat paleltuu. Kotiin tullessa melkein aina täytyy ensimmäisenä vetäistä villasukat jalkaan. Talvella mullon sukat yötä päivää jalassa. Moneen vuoteen en ole jaksanut itse sukkia tehdä, mutta nyt on ihan pakko kun vanhat alkaa kaikki kirjaimellisesti lahoamaan...

Tässä on tulossa Embossed Leaves Socks. Ohje löytyy kirjasta Favorite Socks, 25 Timeless Desingns from INTERWEAVE. 
2. Huulirasva. Ainakin kerran tai kaksi päivässä on huuliin sipaistava jotakin huulirasvaa. Tässä ehkä kaunein rasvapurkkini :)


3. Laukku. Ilman laukkua en vaan pärjäisi. Tämän pienen nahkaisen satulalaukun löysin kesällä kirppikseltä, euron hintaan. Juuri sopivan kokoinen kukkarolle, avaimille sekä puhelimelle. Harvoin enää nykyään muita laukkuja käytänkään... Mutta se täydellinen hoitolaukku on edelleen hakusessa. Nannas esitteli kyllä varsin hyvän ehdokkaan...- Hei, Joulupukki? :)Laitan haasteen eteenpäin Piirto- blogiin. Ole hyvä A-R :)


2 kommenttia:

 1. Ai ylläri, säkin iskit silmäsi siihen Nannasin laukkuun... no niin mäkin (vaikken tietty hoitolaukku ominaisuudessa) ;DD

  Mun täytyy joku päivä selättää joku kammo noita kuvioneuleita kohtaan. Palmikot ja kirjoneuleet on niitä mitä oon aina tehnyt, mutta kaikenlaiset reiät ja pitsit on pelottaneet sen verran että en ole edes yksiä ohjeita lukaissut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se laukku ois oikea nättimys!

   Hei, kokeile sitä selätystä! Voin luvata, että helppoa on kun mikä. Tai ainakin helpompaa kun näyttää...;) Kun oppii ne kaavioiden merkit niin sit on jo selvillä vesillä. Jos sulla on joku tietty ohje mitä oot ajatellu niin voidaan kattoo sitä yhessä jos tuntuu kimurantilta.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!