torstai 2. toukokuuta 2013

VÄHÄN PINKKIÄ, KIITOS!







Kaksivuotiaan kova pinkkikuume on tainnut salakavalasti tarttua muihinkin. Lila ja pinkki -niitä nyt mieli näköjään halajaa. Kunnon violettikin olisi aika kiva lisä.

Vappua vietettiin hyvin rauhallisesti, nakkien ja Atrian perunasalaatin kera. Suunnitelmat meni uusiksi kun heitin volttia vappuaaton kunniaksi. Tietäähän sen että huonosti siinä kävi. Toista se noilla metrin mittaisilla on kun vähän väliä kompuroivat, eikä tunnu missään. Matka vaan jatkuu. Mutta jos ite menet ja kaadut niin kyllä sen muistaa ainakin seuraavan viikon jäsenissään. Onneksi selvittiin tästä rytäkästä säikähdyksellä ja parilla purkillisella särkylääkettä. Suuri onnen kantamoinen oli myös, että vauva oli matkassa turvakaukalossa eikä sylissä ilman kaukaloa...

Se tästä taas opittiin, että kaksi jalkaa on ihan mahottoman hyvä juttu!

Nanaisen piirrustus ilahduttaa jääkaapin ovessa. Löydät omasi Me -lehdestä.

17 kommenttia:

  1. Oijoi, toivottavasti ei käynyt pahasti! Ja mää taas melkein kiljaisin tuossa kun näin tuon yhden tutun kuvan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt jo on kinttu suht hyvä. OIs voinu käydä tosi pahasti.

      No noista kuvia kattellessa vois itekkin kiljua kun on niin nättiä että! Teillä on upea koti siellä! :)

      Poista
  2. Voi ie:/ Minähän se kaaduin kerran neuvolaan mennessä taidokkaasti (vauva sylissä) portaissa. Onneksi vain itse sain mustelmia. Kun päästiin sisälle laitoin lapsen leikkimään lattialle ja kun tuli meidän vuoro, nostin lapsen ja kolautin hänen päänsä samalla kaapin kulmaan. Äiti oli vähän väsynyt. Ihme kun selvittin hengissä siltä reissulta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OIvoi, melkein alko hengästyttää kun luki tuota tarinaa. Onneks vauvat on aika kestää tekoa, ei ihan pienistä kolhuista oo niin pahoillaan. Joskus vaan kaikki tapaturmat kasaantuu samaan hetkeen eikä mikään onnistu, Kyllä tänään kattelin visusti maahan kun kerholaista kerhoon kuskasin... Ja kiersin tuon turmaisen juurakon hyvin kaukaa. :)

      Poista
  3. Voi kamala. Ollaanhan varovaisia siellä. Voltin heittäminen on hauskaa, mutta vain silloin, kun on tarkoituskin tehdä niin :)

    Hyvän väriyhdistelmä sinulla pallovaloissa. Oliko valmis vai valitsitko pallo kerrallaan itse?

    -Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy jatkossa yrittää olla. Joo, tarkoituksella tehdyt jumpat on kivoja mut nää tumpsahdukset vois jättää väliin...

      Kiitos, mäkin tykkään kovasti! Ihan on valmis paketti Stockmannilta...

      Poista
  4. Onneksi ei luita murtunut ja pikkuinen on kunnossa! Mulla on tuo pinkki/lila kausi nyt väistynyt multicolor buumin edestä. Parina viime kesänä oli terassikukatkin vaan pinkin ja lilan yhdistelmissä. Tosin sisälle on päässyt tänä keväänä fuksian punainen vihreän ja turkoosin seuraksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! En tiedä miten päin tässä oltas jos ois käyny pahemmin. Ja onnes kaukalo ei lentäny minkään kannon päälle vaan löysi sopivan kolon... Nurin se kaukalo meni, mutta säikähdyksellä selvittiin!

      Heh joo- itseni tuntien tää kausi on varsin lyhyt. Mutta kukissa tuo väri on jotenkin herttaisa ja sopii moneen kukkaseen hyvin. Sun väriyhdistelmät kuulostaa herkullisilta :)

      Poista
  5. Kauniita kuvia! Tuo kullan värinen nappula iski silmääni, upea on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on hieno, tykkään itsekkin kovasti :)

      Poista
  6. Auts. Paranemisia. Täällä on ihania kuvia.(: Nuo puuhedelmät pisti silmään, tuollaista puuomppua olen metsästänyt jo jonkin aikaa. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos! Omppu on viimeisin kirppislöytö. Ihan melkein tanssitutti kun sen pöydässä näin. Ja ihan kahdella eurolla sain sen itselleni:) Toivottavasti sullakin osuu vielä eteen!

      Poista
  7. Lila ja pinkki, mun värejä, kaudesta huolimatta:)

    Tuntuu, että monessa talossa vappua vietettiin hieman suunnitelmista poikkeavissa merkeissä, myös täällä. Onneksi meillä alkaa tauti jo helpottamaan, toivottavasti sinullakin jalka on jo hyvässä kunnossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun lempiväri oli lapsena violetti, ja aina vaan siitä tykkään. Ei noi pinkki ja lilakaan kaukana ole... Eikä toi omena siis kovin kauas ole ton pikkuneidin kohdalla pudonnut :)

      No niin tais mennä ;( Ei pitäis tehä suunnitelmia ollenkaan... Hyvä, että siellä ollaan voiton puolella jo. Kyllä tästä kintusta vielä hyvä tulee, mutta aikaa siihen saattaapi mennä.

      Poista
  8. Ootpa kivasti sisustanut teidän stringin :) Mua ihan harmittaa kun en tajunnut ostaa toista isoa kulhoa ysmyistä, sille olis ollut ihan vaan eilen ja tänään vaikka mitä käyttöä - rasittaa sitä yhtä tiskata koko ajan... Tosin, eipä niille vielä mitään säilytyspaikkaa ole, tän hetkiset kaapit on niin täynnä kuin olla voi.

    Tosi kivoja kuvia muutenkin, sulla on silmää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä ostin ton omani sillä -15% lipukkeella mikä tuli sen lehden mukana. Oisko ollu viimeviikolla jopa? Laskin, että halvemmaks tulee mennä sen kanssa ostamaan yksi kippo kuin rynnätä sinne ysmyille, josta ois "pitäny ostaa" muutama muukin juttu. Meillä noi on ihan jokapäiväisessä käytössä rahka yms. kippoina, eli lisää siis kerättävä. Yks kerrallaan. Ja suosittelen myös noita pienempiä, ne on myös ihan parhaita:) Tytöt syö niistä jugurttinsa ja muut sellaset.

      Kiitos! Olipa kivasti sanottu ;)

      Poista
    2. No mut kun mä kumminkin olin siellä ysmyillä ;) Mutta kiitos vinkistä! Hyvä kun muistutit koko lipukkeesta kun taitaa olla jo kovaa vauhtia menossa lehtiroskiin... Yksi pienikin meillä on, tosi kiva sekin :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!