sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Batik
Toukokuun Dekossa on juttu Batik-laatoista. Eilen rautakauppareissulla se muistui mieleen ja marssin pikapikaa laattaosastolle. Mukaan lähti kaksi harmaata ja yksi sininen 10x10 laatta. Sinisestä tulikin yllättäen mun suosikki. Pikkasen ehkä tulee mieleen mummolan kesäkeittiö kun sen tuohon keittiönhyllylle asettelee. Mutta sepä ei haittaa, päinvastoin. Nyt on kesä ja mummolassa oli aina tosi kivaa!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Noi on tosi kivoja, ja sopii vaikka korttikollaasin jatkeeksi.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sininen on munkin mieleen. Vaikka kaupassa harmaa oli vielä silmään nätimpi. Niin se mieli muuttuu :) Ja kyllä tuli mieleen, että on onni että on näitä mallipaloja saatavilla, sillä kotonahan kaikki näyttää ihan eriltä mitä kaupan valoissa.

   Poista
 3. Tosi tosi ihania! Tykkään myös Marrakech Design laatoista, en vaasn ole sattunut vielä paikkaan ,josta niitä saisi ostaa pienempää määrää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanku karkkeja...melkein :) Noi Marrakechin onkin tosi kivoja. Jos jostain laattakaupasta sais mallipaloja? Mun tekis mieli vielä niitä käsin tehtyjä laattoja, ne ois ihania yksittäisinä yksityiskohtina taikka pannualusena kun ovat isompia.(en nyt tietenkään muista tekijän nimeä, mutta niitä pitsisiä siis)

   Poista
  2. Terraviiva? http://www.terraviiva.fi/fi/index.html

   Poista
  3. No just noita! Kiitos! Mut kymppilaattoja nuokin on... Nättejä silti:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. On. Mutta ihan tälleen vaan pieninä mausteina... Ehkä ois aika rohkee, jos vetäis koko kylppärin moisella? :)

   Just muistin ne Batik-paperitkin. Mihis niitä sitten saisi? :) Ehkä pitää vaan tyytyä ihailemaan muilla kun omat seinät loppuu kesken.

   Poista
 5. Nuo on tosi kauniita. Muhun on aina purrut sellainen itämainen tyyli juuri noilla sinisillä, vaikka en mäkään niin pitkälle menisi että omaa kylppäriä lähtisin noilla tekemään. Mut lehteä lukiessa ehdotin J:lle noita meidän kesäkeittiöön - ei ihan suorilla syttynyt ;) Batik-paperitkin olin ihan unohtanut. Nyt tarttis jos jonkinnäköistä printtiä ja esinettä kun lopultakin saatiin noita hyllyjä seiniin. Ei taas malttais pikkuhiljaa keräillä mut shoppailukiintiökin on hetkeksi täynnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kesäkeittiö? Meinaatteko pihalle pystyttää vai sisäkeittiötäkö meinasit:)

   Batik-paperit näyttää kivoilta ainakin kuvissa. Ehkä yhden voisi kyhystää tuohon olohuoneen seinälle toisen taulun viereen....

   Minkämoisia printtejä oot ajatellu? Shoppailuähky on tuttu.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!