perjantai 24. toukokuuta 2013

Myllerryksessä.











Kun päivä alkaa klo 05.00, kerkeää tapahtumaan yhtä sun toista ennenkuin ilta koittaa ja hiljaisuus valtaa torpan. Keskimmäinen kuumeilee, pienintä vaivaa nuha. Isoin on muuten vaan mielen myllerryksessä.

Meinasin ensin kirjoitella, että miten olikaan kamala päivä. Nyt kuvia katsellessa, ei se enää näytäkkään yhtään ihan niin pahalta. Mutta kuitenkin päivä, jolloin kattilallinen vettäkin onnistuu palamaan pohjaan.

Jotta oma mieli ei ihan kamalasti päivän mittaan järkkyisi, tarttee se jotakin vastapainoa eloon. Järkkäilyä ja intoilua uusista virityksistä. Askarrellakkin yritin, silkkipaperit vaan joutui jossakin vaiheessa vääriin käsiin. Uusi valaisin vaatii vielä hieman sähkötöitä, jotta sen saa kiinnitettyä kattoon. Oon tän roikkani kanssa ehkä vähän myöhäisherännäinen, mutta nyt sitten tykästyin täysillä. -Eh! Edellinen Clasun pallolamppu roikkui "väliaikaisesti" yli kaksi vuotta katossa (muutto toki välissä) Toivotaan seuraajallekkin siis yhtä pitkää ikää.

Iloisena tyttönä marssin saapumisilmoituksen kanssa postiin. Vihdoin tuli the tapetti perille. Mutta voi mikä pettymys ilmoille nousi kun postin virkailija ojensi ohuempaakin ohuemman kirjekuoren. Että sitten ihan mallipalan lähettivät, sadallaviidelläkympillä. Ärsytys!

Mutta viikonlopusta tulee varmasti hyvä! Kivaa viikon vaihdetta teillekkin sinne <3


13 kommenttia:

  1. Ihania otoksia. Etenkin nuo pikkupotilaiden kuvat. <3 Paranemisia sinne ja muutenkin hyvää viikonloppua!! Harmitus, ettei tapetti tullut rullana.. Kyllähän tuolla jonkun nukkekodin seinän päällystää..?! ;)

    Tsemppiä :)

    M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju! Toivotaan, että alkais nuhat helpottaa pikkusilla ja uni maistumaan.

      No eipä silti, en usko että ois tänä viikonloppuna edes keretty tapetoimaan. Mutta harmittaa kuitenkin. Nyt odotellaan kaksi viikkoa sitten uutta tilausta. Joo, nukkekotiin hyvä :)

      Viikonloppuja sinnekkin!

      Poista
    2. Ja kiitos vielä tsempeistä <3

      Poista
  2. mäkin olen aika myöhännäisherännyt roikkalampun kanssa. Silloin kuparispray ostoksilla oisin ostanut Biltemasta sellaiset mutta niitä ei niillä kuulema enää ole ollut, niin pitäisi vissii Keskustaan Clasulle asti mennä se hakemaan, joten saa nähdä millon toteutuu. Välillä tämä kotiäitin elämä on niiin hankalaa, onneksi on nettikaupat ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tuttu tuska. Ei oo niin helppoo näiden ostosten teko. Iltapäivällä kun meno oli ylimillään, hetkellisesti juolahti mieleen että lähen koko katraan kanssa lahjaostoksille. Aika nopeesti se ajatus kariutu :) Nettikaupat: mikä keksintö! Just kävin tossa lähisiwassa ysin jälkeen matto-ostoksilla :)

      Poista
  3. Siis 150eur näytepaloista? Aika kiva moka lähettäjällä... Tilasitko tuota kukkaistakin rullana vai siitä vasta näytepalan?

    Mun synttäritarvepaketti sitten katosi postiin. Seurantanro ei antanut mitään tietoa, joten J sitten pikana vielä eilen Hertsikkaan ostoksille (oli tosi iloinen...). Ja kun toi postin tullessaan, niin eikös saapumisilmoitus ollut postilaatikossa... Mutta aika sekaisin on postin järjestelmät kun eivät mitään tietoa systeemeissään paketista nähneet vaan olivat sitkeästi sitä mieltä että sitä ei olla edes lähetetty vielä.

    Mä on noista roikkalampuista tykännyt, mutta J ei ole lämmennyt yhtään. Oon vähän ihmetellyt, mutta antaa sit olla. Eipä olis enää paikkaakaan :)

    Nyt leipomaan. Neljä tuntia aikaa kun lapset on sen aikaa evakossa. Toivottavasti tervehdytte!! Meilläkin on V nuhassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Munkin mielestä aika arvokasta! Pitää toivoo, että ei tuu uutta laskua kun saadaan lopulta ne rullat perille.

      Oih... Ärsyttäviä nuo pakettisählingit. Mut on se vaan niin kätsyy muuten tuo nettishoppailu. Onneks kuitnekin harvemmin käy näitä vastoinkäymisiä, useimmiten onnistuu hyvin,

      Roikat näyttää nyt mun silmään kivalta, aikasemmin en niin tykänny. Tai ainakaan niin että semmosta omaan kotiin oisin halunnu. Kiitos tästäkin Dekolle. Nyt tuli tarve uudelle keittiön lampulle, eikä mitään kovin kallista tälläkään kertaa joten roikka tuli :) Pitäis vaan nyt se johto katkoo...

      Leipomisiloa! Tosin nyt ne leipomiset on varmaan jo takanapäin... Toivotaan, että nuhat helpottas, K on ihan tukossa vielä :(

      Poista
    2. Pakko kirjoittaa tuosta postin sähellyksestä. Meillä oli tulossa serkuilta paketti sillä uudella systeemillä että paketti haetaan lokerosta. Paketti ei koskaan tullut ja lähettäjälle tuli "paketti saapunut" ja koodi mutta lokerossa ei ollut mitään. Meni hukkaan tytölle "merkki"takki kahdet vk-housut ja sadevaatteet. Ja olen kuulut että nyt on mennyt muitakin paketteja hukkan paljon! Ihme touhua nyt!

      Poista
    3. voi ei! Kyllähän harmittaa tollanen. Outoa, että on tullut vielä koodikin, millähän perusteella se on naputeltu jos lokero kuitenkin tyhjä ? Mä en oo koskaan siihen smart postiin tutustunu, vaikka sitä kovasti helpppoudella kehutaan.

      Poista
  4. Toivottavasti tänään on jo parempi päivä :) Eiliset kuvat ainakin ovat kauniita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Oona! Tänään oli hyvä päivä ja aurinkokin paistoi :)

      Poista
  5. Ihania pikkuisia ja nuo varpaat <3! Ja mitä ihmettä, mallipala 150€:lla :O? Huh! Aurinkoista ja terveempää viikonloppua teille :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nuo varpaat on neidin omaankin mieleen, sukatkaan ei pysy jalassa kun varpaita täytyy ihastella:)

      Aikamoisen hintavaa on tuo tapettiharrastus.No, virheitä sattuu. Täytyy vaan toivoa, että ei tule lisälaskua.

      Kiitos Juuli, viikonloppu meni kivasti!

      Poista

Kiitos kun kommentoit!