tiistai 7. toukokuuta 2013

LELUKORI







Pitkästä aikaa jotakin kässäilyjä.

Violettia teki mieli. Keltainen näytti sen rinnalla aikas nätiltä. Kaksi vyyhteä ontelokudetta pääsi lankakaupassa kainaloon ja kotona ne taipuivat todella hitaasti koriksi. Iso siitä tuli ja oikein mieleinen. Ajatuksena oli saada lasten palapeleille joku säilysjuttu ja tämä toimikoon nyt toistaiseksi palapelisäilyttimenä hyllyn päällä.

Täältä löytyy aikaisemmat samalla tekniikalla tehdyt korit. Jos et vielä ole kokeillut kirjovirkkausta, niin nyt kandee. On aika kivaa :)


16 kommenttia:

  1. Onpa upea! ja ihanat värit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Toi violetti tuntuu nyt olevan mun väri. Ainakin hetken :) Hayn violetti tyyny keltaisella napilla sen aikaan sai...

      Poista
  2. Onpas kyllä huikeen nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Onneksi jaksoin urakoida siitä tarpeeksi ison. Nyt sinne saa kätsysti lelut piiloon.

      Poista
  3. Tosi hieno!

    Tulikin mieleen että mulla on samanlainen (veikkaanpa että aikalailla samankokoinen) ollut tekeillä joulukuusta asti. Se sininen. Nyt saattaisi värikin upota. Ehkä. Löytyisköhän se jostain niin vois väkertää loppuun..? Muistelen vaan että kuprotti niin pahasti että joutuu aloittamaan alusta. Saattaa olla että palaan kysymään valmiiksi laskettuja silmukkamääriä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Mun silmukat on laskettu vähän laiskasti. Eka tein pohjaa jonkun verran, niin että näytti sopivalta. Siitä rinkulasta sitten laskin 8:lla jaollisen ja lisäsin tai vähensin sen mukaan miten sattu silmukat osumaan:) Tee vaan kori loppuun, aina niille käyttöä löytyy!

      Mut joku nyt näissä käsitöissä on kun kaikki tekeminen kestää eikä mikään innosta niin "palavasti". Ehkä kun joutuu koko ajan tekee kaikkee muuta...? Sellanen sun muffinssikin on tuolla kaapissa odottamassa inspistä, niin paljon ku kuorrutuksen kavennukset uupuu..:) Mut kaks pullaa on sentään jo valmiina leikeissä mukana!

      Poista
  4. Ihana!

    Tääkin taitaa päästä mun To Do-listalle.
    Selailin taas tuota Virkkuri-kirjaa ja ohje siinä kiinnitti huomion.
    Kuteitakin tuli hamstrattua alesta, joten mikäpä siinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mun pitääkin saada toi Virkkuri käsiini. Se on varmasti täynnä jos jonkinmoista virkkuuta :) Kuteita jos on alessa niin kannattaakin iskee niihin...

      Poista
  5. Hieno on! Itelläkin mokoma urakka takana, ja toinen tekele odottelee innostuksen paluuta (ja käden paranemista..) valmistuakseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!

      Kävinkin kurkkaa sun tekeleet! Hienoja kaikki! Ahkera nainen :)

      Poista
  6. Voi mahtavuus, mikä blogilöytö. Liityin heti lukijaksi ja jään seurailemaan. Olen viime päivinä ideoinut säilytyskorin virkkaamista, johon tulisi nahkaiset kantokahvat. Tuo kirjovirkkaus näyttää tosi kivalta. Tervetuloa vastavierailulle, http://tarja-snowland.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne ja lämpimästi tervetuloa!

      Nahkaiset kantokahvat ois ihana lisä. Jäänpäs seuraamaan miten ne toteutat:)

      Poista
  7. Ihana! Pitäisiköhän kesäksi ottaa pitkästä aikaa jokin projekti työn alle, ettei pääsisi käsityöharrastus ihan unohtumaan. Talvella ei jaksanut, mutta jos aurinko antaisi energiaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Otappa ihmeessä:) Mullakin on vähän ollut innostus heikkoa, tän sain aikaiseksi kun löytyi niin kivat värit. Nyt tekis mieli neuloa villasukkia, vähän ehkä nurin kurista kun kesä on tulossa...

      Poista
  8. Tätä on pitänyt kokeilla jo monta kertaa, mutta ikinä en tunnu saavan aikaiseksi. Ehkä se päivä vielä koittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koittaa se! Sä oot niin ahkeroinu kaikkee muuta kivaa, ettei ihme jos ei aika riitä kaikkeen.

      Poista

Kiitos kun kommentoit!