tiistai 5. helmikuuta 2013

kahviaika






Hetken hiljaisuus.
Isommat tytöt odottavat unta yläkerrassa, pienin tuhisee kantoliinassa. Kerhoaamun urakointi pyryttävässä talvisäässä onnellisesti takana. Keskimmäisellä oli iso kriisi lähdön hetkellä, äiti puki väärän värisen haalarin päälle. Olisi pitänyt olla pinkki. Harmi, kun ei ole pinkkiä haalaria olemassakaan. Kriisiä ja huutokonserttia kesti tunnin ja vartin.

Nyt hetken tauko. Seurana iso mukillinen kahvia ja 12 ihanaa kotia. Ensituntuma kirjaan on varsin ihastuttava! Tuttujen kotien lisäksi oli muutama uusi tuttavuus päässyt kirjan sivuille. Huippua! Jatkan lukemista...

p.s Uuden kodin remppa alkoi kaksi päivää sitten purkuhommilla. Eilen vielä revittiin vanhoja lasikuitutapetteja irti (remppamies teki päätöksen omin nokkineen repiä ne pois. No, tuleepahan varmasti siloset seinät.) Tänään laitetaan tasoitetapetit tilalle ja maalisuti heilukoon ahkerasti. Uusiksi menee myös lattia (Ellet silk white), kaikki väliovet, ikkunan karmit, lattia- ja kattolistat. Kolmeen makkariin täytyy myös kattopaneelit naputella. Puuhaa siis riittää. Muutosta puhumattakaan...

15 kommenttia:

  1. Mäkin niin haluun ton kirjan! Seuraavan Koto Livinginkin pitäis ilmestyä ihan just.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kirja toi kyllä on, suosittelen! Se koto livingki ois hankittava kyllä... :)

      Poista
  2. Iiks,jokseenkin kammoksun tuota keittiö kuvaa,"vanha minä look,karsee :) No onhan kuvauksistakin aikaa jo reilusti yli vuosi,joten menkööt nyt. Ja meidän likatkin kuvassa niin pieniä,oi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiiks kun teijän koti on ihana! Ja toi kuva on tositosi hyvä! Älä oo liian kriittinen :) Mut jännä kun ei sitä lukija tajua, että kirjan tekoon menee noin kauan...

      Poista
    2. Juu liian kriittinen olen,tunnustan :) Mut meil otettiin kuvat kodista alunperin lehtijuttuun ja sit toimittajat intoutui et kirjaan myös,samoil kuvil siis mennään. Oisin toivonut uusia,mut helpompi noin. Ja kaunis kiitos!

      Poista
  3. Oi, kirja vaikuttaa kyllä hyvältä, koska pidän tekijöiden tyylistä. Tiellähän alkaa tapahtua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä! Tosin oon vaan kerenny kuvat ihastelemaan, lukeminen ei tänää onnistunut... Mä tykkään myös, tyyli on ihana!
      Tapahtuu, mutta miten itä voikin olla näin malttamaton? Ei millään jaksais nyt tajuta että remonttiin nyt vaan menee oma aikansa.

      Poista
  4. ai toi kirja on jo julkastu. jee, ostoksille siis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On! Suomalaisesta kirjakaupasta löysin. Sinne siis :)

      Poista
  5. Joko löysit tämän kauppojen hyllyltä? Mäkin haluuuuun. Ajattelin tilata verkkokaupasta (tänne landelle), mutta vielä en ole bongannut mistään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Suomalaisessa oli jo hyllyssä kun aamulla sinne kurvasin. Tulisko se nettiin vähän myöhässä? Toivottavasti nappaat tän jostakin...

      Poista
  6. Kävin nyt kurkkimassa sitä lattiaa taas ja on kyllä ihana! MÄ en malta odottaa että näen sen teillä asennettuna! =) Tuota kirjaa pitää kyllä päästä selaamaan, näyttää niin houkuttelevalle.

    VastaaPoista
  7. Toivottavasti on ihana, mua meinaa pikkasen jännittää että tuliko tehtyä oikea valinta. No, ensviikolla nähään :) Kirjassa on kaikkien ihanien kuvien lisäksi paljon myös luettavaa...

    VastaaPoista
  8. Voi, sullakin on ollut aika samat puuhat eilen kuin mullakin samoihin aikoihin. Mäkin taistelin lumimyräkässä kuopuksen vaunujen kanssa hakemassa esikoista kerhossa. Sitten lounas, ja lapset päikkäreille. Jopa esikoinenkin nukahti, ja mä sain rauhassa lukea uutta Dekoa ja juoda kahvia vieläpä Runebergin tortun kera. Ai että oli ihana hetki! Mä kun en ollut tänä vuonna ostanut tai syönyt noita torttuja ollenkaan ennen eilistä, joten sitäkin paremmalle maistui vieläpä oikeana päivänä syötynä. Kyllä noi omat rauhaiset kahvihetket on kotimamman luksusta! Ei ihan joka päiväisiä enää mullekaan, kun esikoinen ei aina nuku.
    Teillä remppa etenee! Varmasti vaikea malttaa odottaa valmista lopputulosta...
    Elsie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kohtalotoveri :) Eilen oli aika raskas sää työntää vaunuja ja vetää pulkkaa. Huh! Iltapäivän lepohetki tuli varmasti sielläkin tarpeeseen. Meilläkään ei kolme vuotias oikein meinaa nukkua, mutta silloin kun nukkuu niin JEE :) Oi, noi tortut. Nams!
      Remppa etenee, tän illan puuhana maalata ikkunan pokia. Jes. Tosin enhän mä pääse koskaan sinne työmaalle. Annan vaan ouhelimessa ohjeita :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!