sunnuntai 10. helmikuuta 2013

kaaos

Remonttia ja kaaosta. Sitä on meidän elo.

Mutta tää ei nyt kauheesti voi kehuskella osallistuneensa urakkaan. Mies on huhkinut uudessa osoitteessa päivätöiden päälle toiset kahdeksan tuntia. Yötöiksi on mennyt joka päivä. Seinien tasoittaminen on sitten hidasta puuhaa. Tasoitetapettien lisäksi seiniin on nyt lätkitty 40 litraa valkoista maalia. Ikkunat on maalattu ja osa myös listoitettu. Eilen oli peräkärry täynnä väliovia ja karmeja. Tänään on kattopaneelit vuorossa. Huomenna toivottavasti alkaa lattian asennus. Rautakaupoissa juoksemiseen menee välimatkojen vuoksi aikaa tuntitolkulla. Kuvia kohteesta ei juuri ole, sillä itse en tuonne ole päässyt sitten avainten luovutuksen...

Oon mä kuitenkin jotain saanu aikaiseksi. Virkkasin parit korit ja tiskirätit hyppäs myös puikoille. Oli pakko, eihän sitä nyt uuteen kotiin voi vanhoilla räteillä mennä :) Näitä on hyvä väsätä kun liinamatkustajaa nukuttaa... Lisämaustetta arjen pyörittämiseen tuo tuo katala ja kaikkialla riehuva  flunssa, joka nyt on vauvan kiusana.

Tämä nykyinen koti on kaaoksen vallassa, sillä kirjahylly lähti jonkun toisen uuteen kotiin. Imurista on tullut vakituinen kaluste olohuoneeseen. Viikon päästä ollaan jo muutettu. Uskaltaskohan silloin huokasta?

Semmosta vaan että, et jos joku ei vielä tiennyt, niin  muuttaminen on kamalaa. Ja remontti vielä kamalampaa.


6 kommenttia:

 1. Tsemppiä hurjasti sinne loppuhässäkkään ja muuttoon! Tosi upeat korit ja rätit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä tää tästä kun on vaan pakko! :)

   Poista
 2. Kylläpä sä olet taas ollut ahkerana! Ihanat korit, tosi herkut! Mulla on ollut tuollainen raidallinen tekeillä joulusta asti, mutta ei saa tehtyä kun värit ei nappaa (otin vaan pari sinistä jotka on lojuneet nurkissa jo viime kesästä asti). Pitäis keksiä sille joku kohde niin nousisi taas motivaatio. Tällä hetkellä on kyllä kroppa niin jumissa kaiken rempan jälkeen, että ei taitais edes koukku pysyä kädessä ;)

  Te siis laitette nyt samantien katonkin? Minkäslaiseen päädyitte? Mä vetoan nyt siihen että siellä on tyhjä kämppä, meillä asuttu - muuten en kestä ;) Oikeesti teillä ei ole enää kuin muutama päivä muuttoon, huh! Mitenköhän senkin parhaiten ulkoistaisi (sen pakkaamisen), en haluu vielä edes ajatella. Tsemppiä, tsemppiä loppurutistukseen!!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Pakko saada jotakin muuta ajateltavaa tähän hetkeen, muuten menis nuppi nurin :) Huonot värit ei kyllä koukkua heiluta, ei. Mullakin on tuolla vaikka miten noita sinisiä, mutta eihän niistä mitään saa tehtyä. Eikä ne kelvannu edes kirppiksellä kenellekkään :( Mut sä oot päässy tekee remppaa, et sä tarttekkaan terapiaa.. :)

  Joo, siis ne paneelit laitetaan vaan makkareihin kun ne jostakin syystä oli sieltä jossakin vaiheessa poistettu. Muualla kämppässä on vanha puupaneeli, joka on luojalle kiitos maalattu jo edellisten toimesta. Mä en tiedä mitä sinne tulee, on ollu täysin A:n vallassa nää asiat. Se on juossu rautakaupoissa kaiken muun lisäksi. Mutta siis ulkonäöllisesti samaa mitä se puupaneelikin. Mutta mdf:ää. Keittiörempan yhteydessä sitten muualle uusitaan katto...Jos jaksaa. Mutta ei tätäkään meinaa kestää. Kyllä teilläkin ois urakka jo tehty jos ois ollu tiukka päivämäärä mihin mennessä sen on oltava valmis. Meillä on aina nää rempat tälläsiä tiukan aikataulun hässäköitä. Nythän siis se keittiö ja pikkuvessa yms. jää tulevaisuuteen, asutaan sitten niiden keskellä...

  PAkkailu on mukavaa kun joku muu(kahdet pikkukädet) hoitaa samalla sitä purkamista. Siis voi jestas mä oon onnellinen kun on lauantaina saatu tää tyhjäksi ja uudessa ovi kiinni... Kiitos siis tsempeistä!

  VastaaPoista
 4. Voi, onpas teillä kovasti remppaa ja pakkaamista ja pienin vielä kipeänäkin. Yksistäänkin kaikki nuo raskaita, mutta kaikki yhdessä vielä... Kovasti jaksamisia! Toivottavasti vauva tervehtyy pian, niin edes siinä suhteessa helpottaisia kaiken kiireen keskellä!
  Elsie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on tää kyllä aikamoista. Mutta itseppähän tätä haluttiin ja hommaan ryhdyttiin, joten jaksettava on. Taudit kun nyt häviäisi niin vähän helpottaisi. Kiitos Elsie <3

   Poista

Kiitos kun kommentoit!