torstai 17. tammikuuta 2013

random pics


Jollakin meistä on sukat vielä ihan makkaralla.
Se joku sai eilen maailman ihanimmat balleriinat.


Kynttilöitä meillä  poltellaan vielä ahkerasti. 
Kastehelmet keväisissä väreissä. Nätit ovat nekin.


Lattioita pohditaan ja pähkäillään.
Mistä lauta, joka olisi täydellinen?
Ja mistä aikaa sen ettimiseen?
Onneksi, siis onneksi joku muu sen paikalleen lopulta naputtelee.
Apuvoimat ovat tarpeen!

16 kommenttia:

 1. Oivoi, maailmasta suloisimmat balleriinat <3

  -Sini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös! Noita voi vaan ihastella, niin on söpöset!

   Poista
 2. Ihana pieni pötkylä :) Kiusaan sua taas haasteella...

  VastaaPoista
 3. Voi että mikä suloinen pötkylä ♥ Ja miten hurjasti jo kasvanut!

  Kiva nähdä baltsut ilman langanpätkiä ;) Miten mä aina jumitankin siihen viimeiseen helpoimpaan vaiheeseen. Nähtäväksi jää saako mies lippapipon itselleen tänä vai ensi talvena. Se ei kumminkaan uskalla itse lähteä sitä leikkelemään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kasvanu hurjaa vauhtia, on jo teidän poitsun mitoissa ;D

   Sä pääset tosi pitkälle. Mä taas en millään saa päättelyitä tehtyä. Mä voin pätkiä sun langanpäät jos sä hoidat kaikki päättelytyöt :)

   Poista
  2. No kyllä mulla kestää sekin että päättelen. Lopussa aina kaksi vaikeaa vaihetta. Ennen jäin aina siihen päättelyyn, nyt tuohon saksimiseen. Edistystä (ainakin näiden baltsujen ja miehen pipon kohdalla)? Tehdään vaan diili. Tulee paine päätellä kun tietää että toinen odottaa saksien kanssa! ;D

   Poista
 4. Ihanat baltsut ja niiden omistaja se vasta ihana onkin!
  Isot onnittelut uudesta asunnosta! (Ja taas oon myöhässä onnitteluiden kanssa:( ...) Tsemppiä remppaan ja sitä koskevien valintojen tekoon! (Mä en osaa remppa-asioissa auttaa ollenkaan, enkä jatkossakaan, koska uuteen asuntoon ei remppaa juurikaan tarvitse tehdä. Ehkä vähän seinien maalausta, muttei sekään olisi ns. pakollista.
  Elsie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos... :) Onnen potkut on paikallaan, sillä nyt sitä onnea vasta tarvitaankin. Hommaa nimittäin riittää ja ylimääräistä aikaa...noh, sitä ei ole. Mutta hyvä siitä tulee!
   Teillä on kyllä kiva tilanne kun ei tartte remonttia tehdä. Oon ihan kade! :)

   Poista
 5. Ihana vauva ja ihanat tossut! <3

  Mekin täällä pohdimme lattiamateriaaleja vaikka hetki vielä menee ennen kuin tositoimiin päästään...
  Ollaan päädytty myös puulattiaan, ehkä lankkuparkettiin tai ehkä lautalattiaan? Osaisitko antaa vinkkejä, mistä kannattaisi surffailla (ja edullisesti jos se nyt on mahdollista!)? Paikan päälle kauppoihin kun ei nyt päästä ja näytteet tulisi ilmeisesti tänne piankin vieraiden matkassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3

   Mut tää pohtiminen onkin hyvä aloittaa ajoissa, sillä eipä tää niin yksinkertaista ookkaan. Ja varsinkin kun budjetti on rajallinen. Tarjouksesta voi hyvällä tsägällä löytää reilulla 40e/neliö 1-sauvaista parkettia, 3- säleiset on halvempia. Keskihinta 1 -säleisillä tuntuu olevan 50 ->. Ja meijän neliöissä se on jo aikamoisen tuntuva hinta. ParkettiRomanoffilta ja Erikoisparketilta tilasin just pari näytettä. Aloita niistä :) K-raudan ja Bauhausin valikoima on tosi suppea, mikä oli pettymys.... Teettekö isonkin remontin? Keittiöö? Mites se vessa?

   Poista
 6. Kiitos! Erikoisparketilta kattelinkin jo ja laitan tänään illalla vielä näytteet tilaukseen. Katsonpa myös tuon ParkettiRomanoffin. Hintavia ovat ja lattiaan varattu budjetti ylittyy kyllä moninkertaisesti, mutta puu on puuta. Valinnanvaraa on kyllä hurjasti ja siksi valintakin vaikeaa. Hyvä kuulla, ettei Bauhausissa ollut hyvää valikoimaa. Niitten nettisivuilla kun ei ole tuotteita. Tarkotuksena tehdä lattiat, ne tulee olemaan purettuna ja ehkä jo uusi lattiakin valmiina kun tullaan (!). Lisäksi tehdään keittiö. Vessan oven saa kiinni, joten se odottakoon myöhempään syksyyn... Siinä on vielä niin paljon pohdittavaa, että parempi kun ollaan paikan päällä itse miettimässä ja kokeilemassa eri vaihtoehtoja. Onko teillä jo aika lailla selvät sävelet remontin suhteen? Vaikeita päätöksiä?

  VastaaPoista
 7. ihana toi kettunaamio, joka vilahtaa tuol! :-)

  VastaaPoista
 8. Meillä taisi olla tuo sama valikoima silloin mietinnän alla... ;) SIIS parketeissa. Ja tosiaan siihen ice white malliin päädyttiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä kyllä onnistui lattian valinta nappiin... Mua vähän jännittää miten meillä kävi? Iiiks.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!