lauantai 12. tammikuuta 2013
Eilen käytiin tekemässä asuntokauppoja. Pankin vieressä on kirpputori, johon ampaisin käyttämään ylimääräistä aikaa, sitä kymmenminuuttista. Kaupan hyllyllä minua odotti yksinäinen tuikkukippo. Marmorinen, sievä ja pieni. Kastehelmi sarjan huurteinen kippo olkoon sen uusi ystävä.

Ja joo, mullon myös uusi naulakko. Tilaus Nest.co.uk:lta tuli nopeammin kuin uskalsin toivoa. Alle viikossa oli paketti perillä. Hyvä! Nyt sitten vaan odotellaan, että saadaan se kiinni seinään. Siihen menee vielä tovi. Mutta ehkä jo ensi kuussa.


4 kommenttia:

 1. No nyt on palloja =)Ihanan herkulliset nuo ylimmät paperipallot! Tosi nopeesti tuli naulakko, hienoa. Ai se valosarja olikin noin sinisävyinen - ajattelin että on enemmän pinkihtävä. Nuo mun on kyllä pakko vielä käydä hakemassa. Kun sais päätettyä missä värissä...

  Pitihän se arvata että sä olet nuo eläinmaatuskatkin jo ehtinyt hankkia :D Mä olen niitäkin jo niin kauan jahkannut että en ehkä enää kohta jaksa. Se on hyvä kun sä aina toteutat etkä jätä mietinnän asteelle. Tuun teille leikkimään :)

  VastaaPoista
 2. Eikös? Saa neiti ne ekoihin juhliinsa koristeeksi kera valosarjan. Siinä ne koristukset taitaa sitten ollakkin... Ei yhtään sytytä. Kipaseppas sinäkin pallokaupoille! :)

  Joulupukki toi meille maatuskat, että nyt ei voi kunniaa itelle ottaa :) Ja joo, mun täytys opetella vähän harkitsevaisemmaksi kyllä...

  VastaaPoista
 3. Hei,

  tuo "talo"-tapetti kiinnostaisi, mistä olet sitä hankkinut vai onko se jonkun firman? Sinulla on kaunis ja raikas blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos ihanasta kommentista!

   Tapetti on Sandbergin mallistosta, Kaspar nimeltään. Nyt en muista mistä se tilattiin, mutta tässä linkki toiseen kauppaan.
   http://onnellistenheimo.fonectanverkkokauppa.fi/product/455/tapetti-kaspar-sandberg-kasparsaga

   Poista

Kiitos kun kommentoit!