sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Viikon piiperrykset...On taas tullut puuhattua kaikenmoista. Aloitettu vähän tontun töitäkin ja ihan vaan tämmöstä pientä säätöä muun normaalin keskellä... Laiskan on siis aika luetella työnsä:


 1. Kuusikko muutti purkkiin ja purkki liimautui Pinokkion kaveriksi liesituulettimen kylkeen.
 2. Menneiden vuosien neuleblogien hitti. Itsekkin siihen sillon jo haksahdin ja lahjaksi ystävälle neuloin. Nyt vuosien jälkeen tämän neulominen tuntuu erityisen mukavalta alkuhankaluuksien jälkeen. Onko siellä muita, joille malli on tuttu? 
 3. Dymottaja iski. Vielä ei ole toivotus tuottanut tulosta.
 4. Kuusiaskartelua lasten kanssa.
 5. Ystävältä kinuttu Batikpaperi kääriytyi kenkälaatikon ympärille.
 6. Jäi pienesti harmittamaan kun en Ikean sieniä nuukuuksissani ostanut. Ja sittenhän ne loppuikin jo kaupasta. Piti siis tehdä itse. Ohje Drops Designin. 
 7. Viimetippailija ilmoittautuu. Tämän vuoden kalenteri valmistui eilen illalla klo 22. Aika perus ja tylsä, mutta lasten ilo oli suunnaton kun tonttu oli sen yön aikana meille tuonut :) Pussit askartelin itse, ohje täällä.  Saattaa tonttu tulla vielä toisenkin kerran ja liimata pusseihin jotain somistetta...


16 kommenttia:

 1. No siellähän ollaan värkätty, tosi kivoja juttuja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, huomaan kun vauva-aika on takanapäin niin alkaa kaikenmoinen säätäminen ja tavaroiden eestaas hiissaminen innostamaan. Onneksi tuo neuleprojekti istuttaa alas pidemmäksi aikaa :)

   Poista
 2. Joo, onko Swallowtail Shawl? Tein niitä aikoinani tosi monta!

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Mulle tuli heti se mieleen, kun mietin huiviohjeita. Se on edelleenkin tosi kaunis malli. Sillon ennen oli kaikilla neulojilla moiset huivit... :)

   Poista
 3. Meillä on ollut samat puuhat yömyöhään. Olisinpa nähnyt sinun pussiohjeen eilen. Noh pysyy noissa minun pusseissakin jotain mutta nätimmät ja kestävämmät olisi tullut jollain ohjeella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voit tuota ohjetta käyttää vaikka joululahjoihin! Isommassa koossa sinne saa vaikka mitä upotettua:) Kiva oli se sinun kalenteri, kurkkasin jo! :)

   Mä en ymmärrä miksi mä taas jätin ton kalenterin näin viimetippaan, viime vuonna sama homma. Mutta oli tontuilla ainakin tekemistä ;)

   Poista
 4. Johan sä oot ehtinyt vaikka mitä! Ihana tuo sieni, pakko ehkä kipaista vähän punaista lankaa. Kunhan pääsen tästä niskajumista, johon olen itseni neulonut. Enpähän ole tämmöistä ennen kokenut, ei pysty tekemään yhtään mitään, edes koneella istumaan... :( Shaalista tulee upea! Ja vähän kyllä ensin katsoin, että sinnekö se paperi on taas kiertoon menossa (lahjapakettina) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aih, niskajumi kuulostaa pahalle! Ootko jo hierotuttanu? Lämpöpussia taikka kylmää...Buranaa myös. Äläkä istu siinä sohvalla, ettei veto käy ;)

   Mulla on punaista lankaa pari kerää. Saat toisen, jos kelpaa. tuskin mä siitä mitään muuta saan aikaiseksi.

   Ei oo paperi menossa kiertoon. Tuohon päällystämishommaan sen ajattelin ihan alunperinkin :) Omia aarteita sinne laatikkoon ajattelin säilöä, ehkä kuvia kehittää tai jotain...

   Poista
 5. Vastaukset
  1. No kun mä en oikein osaa olla tekemättä mitään :) Ja kaiken muun lomassa voi helposti leikata paperista palasen ja perunan kypsymistä odotellessa virkata muutaman kierroksen vaikkapa sieneen... Nopeita juttujahan nämä :) Tammikuussa koittaa toiset ajat kun työt kutsuu.

   Poista
 6. Suloisia pikkujuttuja!!! Sä oot kyllä taitavainen:)! Tuo "Kauniita unia" sängyn laidassa on ihanuus♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! :) Kivoille jutuille löytyy aina hetki aikaa!

   Poista
 7. Ihania juttuja ja ideoita :) Tosiaan tuon KAUNIITA UNIA on mukava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Näitä on niin mukava tehdä ja nopeitakin vielä :)

   Poista
 8. Aivan söpöisiä juttuja olet värkännyt! :) Loistavia, yksinkertaisia ja kauniita ideoita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Yksinkertaisia ja nopeita juttuja, niistä mä tykkään ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!