tiistai 10. joulukuuta 2013

Instagramissa


Puoli vuotta sitten hairahdin Lumiaan. Erhe. Nyt on taas asia korjattu ja laukusta löytyy jälleen tuttu ja turvallinen iPhone. Voi rakkaus <3 Samalla koukutin itseni Instagramiin, josta löytyy myös blogin profiili. Blogissa tuntuu nyt olevan hiljaista kuin huopatossutehtaalla konsanaan, mutta instaan ilmestyy juttuja mitä ei oikein blogiin asti saa rustattua. Profiili löytyy pikkupisaroita- nimellä. Nähdään siellä!


14 kommenttia:

 1. Hyvähyvä! Kyllä se vaan on omena mihin itekki luotan, muut tuntuu leluilta!!! ;)

  -Sini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi oli muuten hyvä mutta ei sillä pystyny soittamaan mihinkään...

   Poista
 2. Voi voi, se taitaa multa jäädä näkemättä. Enää en halua yhteenkään lisäpaikkaan itseäni koukuttaa. Jos nyt liikaa täällä hiljenee, niin sitten on ehkä pakko... ;) Piirtelit sitten seinän täyteen? Kiva!! :)

  VastaaPoista
 3. No hello! Sielläpä tavattiinkin jo! :)

  VastaaPoista
 4. Lumiallakin pääsee instaan jos et tienny!

  VastaaPoista
 5. Insta koukuttaa kyllä,täytyypä tsekata sut sieltä. Piirtokin löytyy nykyään siltä,jopa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, sen tekee;) Onpa kiva kun säkin olet siellä myös!

   Poista
 6. Voi...toivottavasti täälläkin vielä jutut päivittyvät. :) Vaikka hieman vähiin onkin kommentoinnit jääneet niin kiva käydä välillä kurkistelemassa ;) Pitääköhän itsekin seuraavaksi valita iPhone...Lumia ei ihan ole lunastanut odotuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivittyvät kyllä, mutta aika verkkaisesti. Kiva kuulla, että piipahtelet ;) Ja tule sinäkin sinne Instagramiin!?? Lumia ei oikein munkaan odotuksia täyttänyt. iPhone on hyvä ja myös Samsungista tykätään... Meiltä löytyy molempia. Mutta omat kokemukset on vaan tuosta ensimmäisestä :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!