perjantai 13. joulukuuta 2013

Perjantaiset
Myrskyn jälkeen tyyntyy. Aurinko antoi aamupäivällä parastaan ja valoa riitti. Niimpä tartuin kameraan ja tässä tämän perjantain tunnelmaa. Piparit paistettiin ja pikkuhiljaa on meillekkin ilmestynyt lisää jouluisia juttuja. Hauska lumiukko löytyi jo syksyllä Tigerista. Hunajakennovillitys ei näytä laantumisen merkkejä tässä torpassa. Niin ja perheen isikin sai rakkauslampun yöpöydälleen... :)

Kohta tää lähtee tontun töilleen kaupoille. Siellä saattaa näin perjantai-iltana olla joku muukin...? Kivaa viikonloppua! Ja hei, se jouluhan on oikeasti ihan kohta. Jameilläonkaikkiihanvaiheessa. Jännää.

15 kommenttia:

 1. Kauniit varjot tulee seinään:)!!! Ja hassunhauska lumiukko, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi varjot oli tosi kauniit, niitä piti kuvata "muutama" otos tämän lisäksi :) Lumiukkokin on aika söpis, tosin koki jo kovia kun joutui lasten leikkeihin...

   Poista
  2. Blogissani on sinulle pikkuinen haaste:) http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/2013/12/haaste-top-5.html

   Poista
 2. Tänään kun aurinko paisteli, mietin että oispa kiva olla kamera kädessä muualla! Vaan en mä nyt oikeesti valita :) Lumiukko on ihana! Hitsi, niitä ei sit varmaan enää oo. Sä ehdit jo lampunkin hakee, aina yhtä nopea ;) Onko dotsitkin uudet?

  Tosi kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla oli kyllä oikeesti ihan hyvät oltavat siellä toimistollakin :) Lumiukko on kyllä kiva. Viimevuonna jäin ilman kun olin hidas, nyt korjaantui. Että jos et nyt tänä vuonna enää löydä, niin sitten vuoden päästä. Näköjään tuollakin samat tavarat tulee myyntiin sesongin mukaan. Tänään ei ainakaan nopeella silmäyksellä Kampin liikkeessä ollu. Dotsit sain jo elokuun merkkipäivän kunniaksi siskolta lahjaksi, mutta seinään saaminen venähti... Tosin on ne nyt ainakin kuukauden ollut paikallaan. Eli te käytte liian harvoin kylässä :(

   Kiitos :)

   Poista
  2. No niin käydäänkin, ja niin tekin! Tähän parannus :)

   Poista
 3. Tulin niin iloselle mielelle tuosta korin reunassa roikuvan lapun H.lla alkavista sanoista. Ihana. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin nuo sanat on ihanat ja tuo hyvän mielen. Melkein hihityttää :) Sanat löytyi Marimekon silkkipaperista. Piti kopsia isommaksi, jotaa on aina silmien alla...

   Poista
 4. Oih, valot ja varjot! Ja pikku leipuri. Me olemme käyneet nyt monena vuonna itsenäisyyspäivän aikana siskon luona piparkakkuja leipomassa. Poikia ei enää jaksa kovin pitkään kiinnostaa, mutta saadaan me silti siskon kanssa aika kasa kakkuja aikaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo perjantain valo oli ihan mieletön. Harvoin joulukuussa on moista näkyvillä... Pipareiden leipominen on ihan kivaa puuhaa. Nyt tänä vuonna se onnistui tyttöjen kanssa jo paremmin mitä aiempina jouluina. Neiti yksvee keskittyi taikinan syöntiin...:) Kiva perinne teillä! :)

   Poista
 5. En väsy katsomaan noita ihania ikkunanauhoja. Sydän sentään! Ja kortti kaikkine "hoinensa" on aivan valloittava. Sinä osaat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Silja! Sä aina ilahdutat kauniilla sanoillasi, kiitos! :) Hoot piti tallentaa kun ne Marimekon silkkipaperista pompsahti silmiin. Ne on kauniita sanoja ja tärkeitä.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!