torstai 12. syyskuuta 2013

RempallaanKuvista ensimmäinen on kieltämättä se kaunein. Mutta seinän puolittaminen se vasta onnen toi! Avomallin keittiö, heh. Tilantuntua ja avaruutta tuli roimasti lisää. Valosta puhumattakaan. Kuvissa rempparealityä, olkaa hyvät. Siivojaa ei siis ole näkynyt ihan äsken. "Pikkasen" on asiat vielä kesken. Vanhaa keittiötä on takaseinän täydeltä ja sähkömiehelle riittää puuhaa. Totisesti. Seiniä täytyy levyttää uusiksi, ja puolikas seinä tukevoittaa jotenkin. Niin ja uusi keittiökin täytynee vielä ostaa. Vuorokauteen muutama lisätunti, kiitos! Kaaos on tällä hetkellä melkoinen.

Kodinhoitohuoneen laatoitus on silikoneja vaille valmis. Mikä helpotus, huomisesta taitaakin tulla pyykkipäivä kun saadaan viikon tauon jälkeen koneet paikoilleen...

16 kommenttia:

 1. No voi jee miten lisääkin tilantuntua ja valoa! Hienoa että olette jo tässä vaiheessa! (Ja nyt tästä katsellessa se jääkaapin vaihto on varmasti ihan hyvä asia ;))

  Onko tuo vihreä päärynä puuta, lasia vai ootko maalannut betonisen? Herkku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo seinän puolittaminen toi uskoa siihen, että kyllä tästä hyvä tulee. Valon määrä triplaantui! Nyt kun ympärilleen kattelee, vois melkein vaipua epätoivoon. Mutta ensiviikolla helpottaa kun saa taas liedet ja vedet normaalisti käyttöön. Jääkaapin vaihto on ihan ehdoton nyt tuota avomallia katellessa, onnekas vahinko siis;)

   Päärynä oli lasia ja vihreä alunperin. Menin sitten suhimaan siihen kuparista maalia-> roskistuomion. Aina ei vaan onnistu nää hommat :) Kirppiksillä on usein näitä lasisia hedelmiä kaupan...

   Poista
 2. Olipas yllättävät "ennen ja jälkeen" kuvat :D
  Ensireaktio: öööööööö?

  Mainio muutos ja ihanaa avaruutta.
  Ja jotenkin kiva, että joku joskus kuvaa näin keskeneräistäkin. Ei oo aina viimeisen päälle siloiteltua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah...:)

   Avaruutta tuli tosiaan ihan älyttömästi lisää! Seinän kaato oli paras juttu ikinä;) Nyt ei meiltä irtoo muuta kuin näitä ei ihan niin siloteltuja kuvia... Toivottavasti pian siistiytyy!

   Poista
 3. Sehän on ku meijän kämppä ;) meillä tosin ei enää ole ihan noin paha remppakaaos keittiössä mutta se siirtyykin nyt wc-khh-vh akselille, vaikka muuallakin on kaikki kedken, mutta pakko kun putkimiehet tulloo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aih, tuntuuks kotosalta? :) Arvaa, meillä on nyt ollu tähän iltaan asti myös pyykinpesukone olohuoneessa. Ja makkarissa on osa purettua keittiötä. Odottaa sielä hakijaansa. Huh, välillä tekis mieli palata kotiin vasta kun on homma pulkassa.

   Tsemppiä sinnekkin rempan keskelle! Ei tätä hommaa ihan kaikki kestäis... Tässäkin kaaoksen sietämisessä kehittyy kummasti.

   Poista
 4. Lupaavalta näyttää, lopputuloksesta tulee varmasti tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta! Toivotaan, että voidaan olla tyytyväisiä :)

   Poista
 5. Ohhoh! Tulee näyttämään niin hyvältä! Ja kun toi on valmis niin pystyy kokkaillessa seuraamaan paremmin mitä lapset tekee ;))

  -Sini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskotaan siihen, että hyvä tulee! :) Vielä on vaan pari-viis juttua tekemättä... Ja se musta on tosi kiva myös, että kun tulee vieraita niin voi tuossa häärätessä olla mukana keskustelussa, eikä joutua yksinään puuhastelemaan pimeässä nurkassa...

   Kiitos Sini kommentista!:)

   Poista
 6. Mutta tulee kyllä olemaan huippu muutos! :) Tsemppiä vaan rempparypistykseen! :) Ja voih, niitä lisätunteja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Ainakin on sata kertaa parempi kuin vanha:) Ja jos vain jostain saisi lisätunteja metsästettyä...

   Poista
 7. Hei loistava päätös toi seinän puolittaminen! Tuo valoa ja ilmavuutta ja tilan tuntua. Tsemppiä sinne kaaokseen! Lopussa kiitos seisoo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli! Välillä mietittiin, että jaksaako siihen urakkaan lähteä kun sähköhommat yms. kustantaa jonkin verran. Mutta kyllä kannatti, ehdottomasti! Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan <3

   Poista

Kiitos kun kommentoit!