maanantai 9. syyskuuta 2013

Keiju kylässä

"Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500 euron kanssa. "Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää (syksyiseen) sisustukseen omaan kotiisi. Kerro toiveesi!"

Sain Pastellimajan Hannalta sisustuskeijun, joka auliisti ojentaa 2500e, ihan tosta noin vaan. Ihanaa! Kiitos Hanna! Minulle ei tuottanut kovinkaan suurta päänvaivaa keksiä mitä sillä kotiini haluaisin... Ja taisi ne tonnitkin paukkua mennen tullen.

Keittiöremonttia suunnitellessa toiveissa olisi edelleen Smegin jääkaappipakastin (tämä nyt ei taida olla varsinainen sisustusjuttu, mutta valitsin sen silti:) Ja oikeasti haave jää keijusta huolimatta tällä kertaa toteuttamatta. Valaisimet on alkaneet kiehtomaan ja ihastuttamaan kesän aikana erityisen paljon ja erityisesti toivelistalle on kivunnut Ingo Maurer Zettel´z-valaisin, jota ei huokailematta voi katsoa. Luonnossa sen kauneus vasta iskeekin tajuntaan:)

Eteinen kaipaa kipeästi uutta mattoa ja Brita Swedenin Gunnel olisi hyvä pari jo olemassa olevalle Hang it all- naulakolle. Vitran Uten Silon säilytyslokerikko keikkuu toiveissa ja keittiössä sille olisi hyvä paikka jo katsottuna...

Haaste on lähtenyt liikkeelle Modernisti kodikas- blogin Kertulta. Kiitos Kerttu kivasta haasteesta. Sitä oli hauska pohtia!

Seuraavaksi lähetän keijun liihottamaan
Katariinalle/ Onni asuu täällä
 JMM:lle/ 3ovi
Heidille/ Vaaleansininen uni
Krisselle/ Krissen show.

Olkaas hyvät:)Kuvat: Smeg-kodinkoneetLight11Brita Sweden,Vepsäläinen
12 kommenttia:

 1. No sepäs kävi nopsaan ;)! Hyviä haaveita. Itsekin pysähdyin toviksi katsomaan livenä tuota Ingo Maureria Kööpenhaminassa. Niin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo valaisin on aivan ihana. Mä oon saanu ihastella sitä sukuloidessa jo pitkään, mutta nyt viimeaikoina sen kauneus on vasta todella auennut.

   Kiitos keijukaisesta:)

   Poista
 2. Mua harmittaa, kun ei otettu tuota Smegin mallia, kun silloin se tuntui niin isolta tuohon. Mut olishan se ihan hyvin mennyt... Nyt tosin en haluaisi koko Smegiä, muuten kuin ulkonäöllisesti. Siinä se on yliveto. Mutta oikeesti en keksi siitä muuta kuin valitusta toimintansa osalta. Huoh.

  Tuo valaisin on kyllä mahtava ja matto kävisi tosiaan varmasti hienosti sinne teidän eteiseen! Haavelistat on kivoja, varsinkin jos tietää jotain sieltä joku päivä saavuttavansakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, jos teillä on huonoja kokemuksia jääkapista. Onko ne ihan ko. kaappiin kuuluvia vikoja vai onko teille sattunu huono yksilö? Mites takuu?

   Valaisin on mahtava, mutta on sillä mahtava hintalappukin. Jos siitäkin sen 10 vuotta unelmoi niin ehkä se seuraavilla tasaluvuilla ois luvallista hankkia:) Ja haaveiluhan on aina kivaa...

   Poista
 3. Mieluinen haaste, kiitos, tartun hetimiten! :)

  VastaaPoista
 4. Oi ihanuuksia - Smeg. <3 Ihana valaisin! Mä olen viime aikoina innostunut valaisimista ihan eri tavalla. Vielä muutama vuosi sitten ajattelin, että eikös se nyt ole ihan sama mistä lampusta se valo tulee. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Smeg jaksaa ihastuttaa aina vaan! Mulle on käynyt vähän samoin, ei ookkaan ihan se ja sama mitä katossa killuu...:) Kaikista kuvista tsekkaan eka valaisimet...

   Poista
 5. Kiitos kivasta haasteesta! voi että on sisustuskeiju tervetullut kylään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä! Jään odotteleemaan sun keijun ilmaantumista :)

   Poista
 6. Kiitos haasteesta! Haaveilu on ihanaa :) Niiiin ihana tuo Brita Swedenin matto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Tuo matto on niin ihana. Paristi olen sitä käynyt Kruunukirpussa livenä hiplaamassa, vielä se on jäänyt kauppaan mutta ehkä joskus vielä... Se siinä mietityttää, että miten toimii eteisessä jossa roskaa ja hiekkaa pyörii jatkuvasti. Kiva olisi jos matto stoppais kivien kulkeutumisen pidemmälle asuntoon. Mutta tyylikkyys ja käytännöllisyys---onko sellasta?

   Poista

Kiitos kun kommentoit!