sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Sano joo, Sano jee! (+printtivinkki)








Loma! Sitä on odotettu. Kolmevuotiaan suusta kuulee usein totuuden. Niin myös tässä menneellä viikolla. "Lomalla me sitten vaan chillaillaan...." - Juu. Sopii!


Muutama otos meiltä. Huomaatteko, mun kuvausreviiri on levinnyt jo lastenhuoneeseen :) Sinne pohditaan edelleen tapetteja. Ei taida tulla mikään noista mallipaloista. Vanhassa lastenhuoneessa oli Sandbergin Kasparia, mutta nyt se tuntuukin liian tutulta vaikka edelleen aivan ihastuttava onkin. Tällä hetkellä kaikista vaihtoehdoista voiton vie TÄMÄ. Jokohan nyt olisi päätös tehty?


Kaivettiin jo kevättossut laatikoistaan. Alkaa olee kadut sulaneita täällä meilläpäin. Omalla pihalla täytyy vielä varpaillaan sipsutella, mutta muuten pärjää mainiosti. Mikä tunne se sellainen onkaan, kun saa ekan kerran tallustella vielä uuden karheilla tennareilla?

Ja se vinkki vielä. Say Yes- printin voit tulostaa itsellesi Kotilo- blogista. Kiitti Johanna :)

21 kommenttia:

  1. Toi Ferm livingin tapetti on kyllä hieno! Just eilen kattelin tota iksun kelloa, se on aikas kiva sekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Harmi kun on vielä niin uusi, että ei oo googlaamalla löytynyt seinää johon se ois oikeesti jo laitettu ni sais vähän kurkattuu lopputulosta. Mut kaipa se on vaan ite se sinne liisteröitävä niin sitten voi ihailla omilla seinillä :)

      Kello oli ihan heräteostos. Kiva se on ja tarpeeseen tuli :)

      Poista
  2. Toi tapetti olis kyllä ihana! Varmasti pitkäikäinen valinta. Itse yritän nykyää miettiä juuri tuota pitkäikäisyyttä, olen luonteelta niin heiluri mitä tulee sisustukseen. Jos vaikka makkarit menee vaihtoon, kelpuuttaisi tuon Fermin tapetin myös aikuisten huoneeseen...;) Mutta tuo "Talot" tapetti on kyllä myös mahtava vaihtoehto lastenhuoneeseen, itse tykkään siitä myös hirmuisesti! Ehkä jopa aavistuksen leikkisämpi ja osuvampi muksuille kuin tuo Fermi. Vaikea päätös siis :D

    Mä kaivoin eilen tytölle vk-vaatteet esiin, päästiin testailemaan niitä oikein kunnolla. Tänään sitten täällä sataakin jo lunta, great... se siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se! Täällä toinen heiluri, moi vaan! Sen takia tää valinta tuntuu niin vaikeelta kun pitää pohtia niin pitkälle ettei vaan kyllästyttäisi heti ensviikolla. Talot on aivan ihana. Mutta se nyt ei ainakaan tähän lastenhuoneeseen pääse. Vanha asunto tulee niin siitä mieleen. Ehkä sitä voisi harkita pienimmän huoneeseen kun hällä sitä ei ole vielä ollut :) On vaikeeta...

      Poista
    2. Ja joo, meilläkin alko lunta tupruttelee iltapäivällä. Tennarikelit kaukana! Tytöillekkin kaivettiin takasin toppavermeet. Voi murr...

      Poista
  3. Ihana olohuoneen matto!! Oletko mistä sen ostanut?

    VastaaPoista
  4. Tämä on hyvä valinta vois toimia meidän poikien huoneessakin. Jälleen kerrat ihanat kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)
      Toi on aika freesin oloinen tapetti... käy hyvin tytöille että pojille;) pistetäänkö tapettitalkoot käyntiin?:)

      Poista
    2. Pitäs varmaan ensin maalata eteinen valmiiksi....

      Poista
  5. Oi mikä ihana blogilöytö, jään ehdottomasti seurailemaan :D

    VastaaPoista
  6. Näyttää aina vaan ihanammalta. Sä se osaat!
    Hienot värit mobilessa.
    Hih, kännykällä tihrustaessa katoin että mistä ootkin löytänyt noin osuvan Loma-pinokkion ;DD

    "Tämä" on kyllä tosi kiva. Meille varmaan korina :)

    Piti tulla testaamaan että toimiiko netti, ja ainakin jotain näkyis tekevän :) Mikään muu ei sitten valmista olekaan, lauteetkin pitää purkaa kun ei lasiovi muuten mene sisään... Se ainut melkein valmis huone, arvaa vaan tunnetila!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Vaikkakin itsellä on ihan päin vastaiset fiilikset.

      Voi itku sitä saunaa. Voin kuvitella tunnemyrskyn kun mullakin kiehahti kun luin sun kommentin. Jokohan nyt loppuis vastoinkäymiset?

      Poista
  7. Mä sanon joo ja jee! Täytyy heti tulostaa tuo ihanoinen meille. Kotiolle terveiset ett onpa se kiva! :) Onpa tuo samonen tapettikin mulla mietinnässä, siis "tämä".
    Toi kellokin on niin syötävä, että!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei jee! Tuo oli kiva lahja Kotilosta ;) Tapetti taitaa olla meillä nyt päätetty, kunhan saisi vaan sen tilattua ja intoa lätkiä seinään...

      Kello on ihka aitoa Ikealaista. Se on nätti :)

      Poista
    2. Että noin kaunis kello ikeassa! :) ikealista sen kun kasvaa..

      Poista
  8. Ihania kuvia... Onneksi lumisateet loppui jo, mutta seuraavaksi taidetaan saada vettä:( Eli mulla on vielä aikaa ehtiä hankkimaan ne tennarit;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:)

      No mut jos se vesisade sulattaisi vihdoinkin noi lumet pois. Toivotaan näin:) toivottavasti lyötyy kivat tenskat!

      Poista

Kiitos kun kommentoit!