maanantai 22. huhtikuuta 2013

KIRJATAIDETTA
Innostuinpas minäkin taittelemaan kirjaa uuteen uskoon. Pari-viis iltaa siinä vierähti kun kärsivällisyyttä ei jotenkin nyt riitä mihinkään pitkäkestoiseen. Taittelin siis sivun silloin ja toisen tällöin, sillon kun huvitti. Lopputulos on kuitenkin kiva. Ja jos mielikuvitusta pikkasen käyttää niin voi kuvitella, että se sopii hyvin tuohon vielä paketissa lojuvan stringin hyllylle... (täytynee mennä jollekkin porakonekurssille, elämä vois olla sen jälkeen vähän yksinkertaisempaa:)

Nyt lähden keittelemään kahvetta, kun kerrankin on vieraita tulossa. Käytiin aamulla koko katraan kanssa ihan pullatkin ostamassa... Namskis.

8 kommenttia:

 1. Se on hieno, upea! Ajattelin kokeilla itsekin, kunhan tässä ehtii joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joku näissä kiehtoo, ehkä se yksinkertaisuus...

   Kannustan kokeilemaan:)

   Poista
 2. Kiva on. :) Mäkin ajattelin jossain vaiheessa tuollaisen tehdä. Kun vanha paperintaittelija joskus heräisi talviuniltaan... ;)

  Ja niin tiedän tuon String-hylly-lojuu-paketissa tunteen. Meillä se on lojunut viime syyskuusta saakka ja jää nyt toistaiseksi lojumaankin. Paketti tosin on jo saanut ihan uuden tehtävän: suojaa tällä hetkellä Milk-lampun johtoa ettei lilleman 7kk pääsisi vetämään sitä alas... :-)

  Kivaa viikkoa sinne!

  Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekis mieli tehä lisääkin, mutta puuttuu kirjat :) Jouluna taittelin samanlaisen aikakausilehdistä, ei tullu niin kiva kun oli lehdissä väriä.

   No joo. No nyt sitten sitä hyllyä alettiin vihdoin asentamaan ja huomattiin että toinen kannatin on katki. Ei siis tarvi laittaa sitä ollenkaan seinään ja tietty ne reiät on jo siellä seinässä. Voi jumpe. Mitenhän pitkään menee, että saadaan ehjä tilalle...

   Te oottekin luovia :)

   Kiitos Maiju, samoin sinne :)

   Poista
 3. Arvasin että sä tartut tähän :) On kyllä hieno! Ehkä itekin joku päivä kun loppuu tää tavaran roudaaminen paikasta toiseen. Mä en oikein meinaa löytää meidän pocketille paikkaa, vaikka se niin pieni ja kompakti onkin... Ehkä jonkun laatikon takaa löytyy vielä sopiva kolo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai mistä arvasit? :)

   Lastenhuoneeseen? Teijän makkariin? Kyllä se johonkin mahtuu:)

   Poista
 4. Kiva!
  Paljon hienompi kuin kokeiluni clas Ohlsonin kuvastoon =O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mäkin oon myös tehny joskus aiemmin Me Naisista, muttei ihan näin kiva tullu...Se clasu ois parempi sen vuoksi, että paksuus riittää eikä tartte montaa lehteä käyttää.

   Mut taas muistin,että paperitaittelu on ihan kivaa;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!