keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

muutos suunnitelmiin


1-2


Ei tää oo helppoo tää elo. Ja varsinkaan sisustuksen suunnittelu ja päätösten teko. Uskotteko, että mies on ihan intona näistä mun alati vaihtuvista "suunnitelmista"? Alunperin oli ajatuksena, että meille tulee kolme makkaria, työhuone ja olohuone. Mutta nyt näyttääkin siltä, että makuuhuoneita onkin neljä. Eli työhuone saa väistyä...

Aiemmin olisin lyönyt pääni pantiksi, että en enää tapettia halua olohuoneeseen (vanhan kämpän vikatikki). Noh, kerran työhuoneesta tuleekin meidän unisoppi niin koivikko sitten muuttaakin olohuoneeseen. Selkeetä, eikö? Riski tuossa on suuri. Siis että kyllästyn. Mutta niin monta vuotta on tuo vanha klassikko mielessä ollut että on vaan pakko sitä nyt tähän kotiin johonkin saada. Ja sopii mun mielestä hyvin tähän Momo-henkeen.

Nykyisen maton voisin pyöräyttää johonkin lastenkammareista. The blogimatto on menettänyt uskottavuttaan ja alkanut omituisesti nyppääntyä. Ja kerää itteensä kaiken karvan. Tilalle haaveilen Asko Mixed- matosta... Toimiskohan nää yhdessä, siis tapetti ja matto? Muut kalusteet meillä on valkoisia. Toiveissa olisi löytää "väriläiskäksi" konjakinruskea nahkapalli... 

12 kommenttia:

 1. Siis kaikille lapsille oma huone? Kukas saa sen makkarin mustan seinän? ;) Matto ja tapetti sopii kyllä hienosti yhteen ja samaa mieltä blogimaton uskottavuudesta vaikka se muuten niin kiva onkin. Meille tuli tänään Carpet vistan dorrit stripe, ihastuin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikille oma tai sitten isommat edelleen samassa nukkumassa ja toisesta isosta makkarista yhteinen leikkihuone. Ihan niin pitkällä ei tässä suunnittelussa olla päästy että vois tietää :)

   Hyvin tuo rand on meitä kaksi vuotta palvellut, mutta nyt muuton jälkeen se alkoi tökkiä ja nuo "nypyt" on hyvä syy heivata se vaikka leikkihuoneeseen.

   Tuliko musta vai valkoinen versio? Mihin sen laitat? (Vai onko se musta edes dorri -nimellä.)

   Poista
  2. Niin ja se musta makkari ois varmaan leikkihuone tai unihuone....tai sit isoimman huone :)

   Poista
 2. Tuo tapetti ihastuttaa vieläkin, vaikka olen sitä eteisessä tuojotellut jo jonkin aikaa, joten anna mennä vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kuvista sitä ihailenkin useasti ja varsinkin sen ja uten silon kaveruus tykästyttää kovasti. Joten joo. Ja kerrankin mieskin on täysin samaa mieltä :)

   Poista
 3. Moikka! Löysinpä kivan blogin!

  Mä olin kans vähällä, etten tilannut tota tapettia, mutten sitten kuitenkaan juuri tuon kyllästymisen takia. Niin ihanaa kuin se onkin!! Tapiseeraa sä sillä seinät, ni mä ihailen :)
  Matto ja tapetti sopivat hyvin yksiin!
  Tervetuloa vastavierailulle Metsolaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Ride kun tulit. Mutta vanhoja tuttuja me ollaan ;) Hubbabubbaa meni kiinni ja täällä jatketaan, samoilla kuvioilla tosin.

   Poista
  2. Niinpä tietenkin. Tiedätkö, niin mä ajattelinkin, että pakko sun on olla sinä :) mutta en kuitenkaan ollut varma. Hienoa, että päätit jatkaa!
   Kuulemisiin!

   Poista
 4. Onpas mukava, kun laitoin tämän blogin pystyyn:) Minä mietin myös vasta tuota tapettia! Tuohon yhdelle eteisen pätkälle, jossain näin linkin kun joku oli ostanut ulkomailta sitä tyyliin puoleen hintaan verrattuna Suomen hintaan, niin siitä innostuin :D Tosin mietin että tuo kuvio vaatisi sen että sitä voi katsella kauempaa joten ei ehkä aivan pääse oikeuksiin eteisen käytävällä läheltä tiirailtuna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän täytyy tuota nimeä vielä muutella.On tää vaikeeta...

   Mut hei, muistatko mistä se joku oli sitä tilannu? Aikamoisen kallista tapettia on,että jos löytyis halvemmalla kauempaa niin tilaisin oistis:) Nannalla on eteisessä, sopii sinne mun mielestä loistavasti. Meidänkin eteisen seinä on aika ahtaalla ja aikamoisessa kuravaarassa, joten sinne en uskalla...

   Poista
  2. Meillä on seinällinen Woodsia eteisessä ja tykkään siitä vieläkin. Omani ostin paikallisesta Värisilmästä ja muistelisin maksaneeni noin 60 e rullasta ja sain suoraan varastosta.

   Poista
  3. Kiitti tosi paljon!!! Täytyy lähtee siis ettimään Värisilmää:) Seinäruusussa näyttäs maksavan 95e rulla ja meille niitä rullia tarttee kolme...

   Poista

Kiitos kun kommentoit!