lauantai 27. huhtikuuta 2013

HAMMASLENKKARIT





Tänään lähdin metsästämään itselleni äitienpäivälahjaa! Jep, jep. Esitin miehelle toiveen uusista lenkkareista ja kun ne kerta nyt on tämän kuun kantistarjouksessa niin piti iskeä heti. Eikä miehellä ole mun jalkoja, joten ihan itse lahjani kotiin toin...Ja kannatti! Lenksut on ihanat ja kevyet. Näillä jos millä palaa lenkkeilyinnostus huushollin toiseenkin aikuiseen.

Samalla reissulla otettiin matkaan vappupallot lapsille. Kolmevuotiaan ostosreissun ehdoton kohokohta. Voi hyvänen aika sitä jankutuksen määrää ennenkuin päästiin palloapajille asti... :) Lisää vappukoristeita ajattelin tehdä Nakun ohjeella.

Lauantain jatkoja kaikille! Täällä olisi toiveissa saada vielä tänään tapetit seinään. Wuhuu!

Ainii, onks kaikki muut jo pessyt ikkunat?

19 kommenttia:

  1. Hienot lenksut, kyllä se vaan on kivempi harrastaa kun on kunnon vermeet ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppas muuta. Nyt ei oo enää tekosyitä :) Kiitos, nuo on kivat.

      Poista
  2. Nätit lenkkarit :) Ja muutoinkin kivoja kuvia teiltä

    VastaaPoista
  3. Mul on Niken Freet ollut jo monta vuotta (siis jo silloin muinoin kun niitä oikeasti käytinkin ;D) ja on kyllä ihan parhaat ikinä. Ei tartte muita vilkuilla jatkossakaan ;)

    Aikun kiva jos saatte tapetit seinään, niin päästään sitten ens viikolla heti tuoreeltaan niitä ihastelemaan :)

    Meillä on 2/3 olkkarista nyt parketilla. Aika hommaa liikkuvia kuorma-autoja ja eriasteisia vänisköjä väistellen (päiväunet ei maistunut), mutta I'm in love!

    Isomman vappupallo kesti 2min kotiintulon jälkeen kunnes kuului poks. Ei mokoma kestänyt katosta pilkistäviä sähköjohtoja... Hitsi tää remppa on pakko saada pian loppumaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon vaan hyvää noista kuullu ja tuo ukkokulta kun se noita lenkkareita testaa vähän väliä niin ties mistä maksaa ja että kannattaa vaimon jalkoihin sijoittaa :D

      En tiedä saadaanko. Mua laiskottaa ja uni tais korjata nukutuspuuhissa tuon toisen ... :)

      Oho, aikas kiva! No uskon, että on "hieman" haasteellista touhua. Mutta lopputulos palkitsee! Mäkin tykkään, vieläkin:) Vaikkakin se Timberwise edelleen meitä molempia houkuttaa...ehkä joskus johonkin sen raaskii ottaa.

      Voi harmitus:( Meillä ois tullu sellanen parku ettei tosikaan. Tollaset välipalat uuvuttaa siellä rempan keskellä ihan urakalla. Toivottavasti pian loppuu! <3

      Poista
  4. En oo vielä pessyt ja jos työvuorolistaa katsoo, niin en pesekään ainakaan viikkoo. Kauniita kuvia, teillä on kaunis sohva! Viikonloppuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja nättejä juoksukilsoja sinne!

      Poista
    2. Aiku hyvä:) en oo siis ainoo. Meillä on niin likaiset, että pitää verhot kiskoo auringon eteen :/

      Kiitos. Sohvasta tykätään itsekkin paljon.

      Ja kiitos, toivottavast alkas se juoksukunto löytymään:)

      Poista
  5. Hyvältä näyttää; niin lenkkarit, tapetti kuin vappupallotkikin ;) Mukavaa lauantai-illan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Yksi vappupallo valmistui-tuli kiva! Yksi vuota tapettia melkein seinässä(pirun kierot vanhat seinät), kivalta näyttää sekin:) Lenkkarit huomenna testiin!

      Viikonloppuja sinnekkin;)

      Poista
  6. Tarvitsen kipeästi uudet tossut! Olen ensimmäistä kertaa elämässäni käyttänyt juoksulenkkarit rikkipuhki. Vuodessa! Aikamoista. Pitää käydä huomenna testaamassa noita, kun tarjous vielä on voimassa. Söpöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, sä oot juossut sit tosi kovaa! Ihailtavaa. Mulla on todellakin vielä tuohon matkaa mutta jostakin se on aloitettava.

      Käy ihmeessä testaa. Ainakin ensituntuma on tosi hyvä! Jonkun jalat tosin saattaa pitkille lenkeille tarvita enempi jyrämäisemmät ja enempi tukea antavat kengät. MUt jos näitä ei enää satu oikeeta kokoa niin Adidaksella oli vastaavat jossakin alessa Intersportissa... (tai joku muu kauppa) Toivottavasti löydät uudet lenkkarit!

      Poista
  7. Tai sit mulla on vaan sojottavat varpaat... Ei ne pohjat siis ole kuluneet puhki. Päällikangas vaan... Aika hitaasti juossut, mutta kilometrejä on aika kertynyt enemmän kuin menneinä vuosina yhteensä.

    Just noita Intersportin Addujakin mietin. Pitää testata. Nyt ollu Asicsin hyvät lenkkarit, joista olen tykännyt kyllä. Väriä sais olla vain enempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut hitailla lenkeillä se kestävyys kasvaa...eikse näin menny? Onnea muuten siihen HCR:n! :) Mä ehkä oon jossakin mutkassa kannustamassa :)

      Poista
  8. Ihanat lenkkarit! Näyttää kivoilta ja varmaan tuntuvatkin.

    Meidän perheessä isä ja tyttö kävivät tänään pallo-ostoksilla ja minä jäin ylläpitämään sairastupaa...ei mennyt kuin kymmenen minuuttia shoppailijoiden paluusta kun nuori herra päätti, ettei tykkää siitä pallosta, jonka pyysi ostamaan. Nyt pallo on kaapissa odottamassa, jos vielä vapun aikana saisi ottaa sen esille, ilman että toinen huutaa pelkäävänsä, huoh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NE on kivat ja mukavasti meni eka lenkki.

      Eikä! Näissä episodeissa on omat vitsit ja huumori kyllä vähissä. Mut ehkä sitten joskus tulevaisuudessa jo naurattaa:) On nää kyllä melkoisia tapauksia. Mut ihania <3 Paranemisia sinne. Täälläkin nuhistellaan... (ja kiukutaan)

      Poista
  9. Ihkut lenkkarit! Mä käytän Asicin. Ei täällä mitään ikkunoita oo pesty. Täytyis kyllä, olis kiva nähdä kevään eteneminen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Hyvä että ei sielläkään. Yritin tosin eilen niitä hinkuttaa, mutta ehkä hieman haastavaa näiden lapsosten kanssa yksin touhuta. Ois kyllä tosiaan kiva, jos näkis jotain.

      Poista

Kiitos kun kommentoit!