perjantai 10. elokuuta 2012

Syksy










Se on täällä taas. Aamulla ulos lähtiessä meinasi varpaat paleltua ilman sukkia. Takkiakaan en tajunnu vielä päälle kiskoa, mutta olisi ollut todella tarve. Aurinko kyllä lämmittää vielä...sillon kun se pilvien välistä pilkistää. On ihan syksyn tuoksuakin ilmassa. Harmittaa kun kesä meni niin nopeasti.


Eikös näin elokuussa ole jo hyvä aika aloittaa jouluaskartelut?! Bongasin näitä tähtiä Pinterestissä jo viime talvena ja nyt sitten teki mieli taitella paperista jotakin muuta kuin lintuja... Odottakoon nämä kuitenkin vielä kaapissa hetken ennen esiintymistä parrasvaloissa!

.......................

Väripilkun kaipuu koki todellisen kolauksen. Aikaisemmin haikailin keltaisen valaisimen perään, mutta harmaa tuli ja voitti. Ihastuin Ikean Aröd työvalaisimeen kun  Netta-Natalia esitteli valmiin työpisteensä. Terhi oli myös saanut kolauksen samasta postauksesta... Pian huomasin minäkin raahaavani lamppua Ikeasta kotiin. Olipa muuten painava paketti! Mutta kannatti kantaa.

Unenpöpperöinen kolmevuotiaamme esitti herättyään toiveen: "Äiti-kulta. Voisitko neuloa vauvalleni villasukat? Sillä on tosi kylmä"- Äitipä neuloo. Väriksi valittiin ikilemppari vaaleanpunainen. Vielä on muutama silmukka neulottavana...

7 kommenttia:

  1. Voihan joulu sentään. Hienoja tähtiä kyllä - mun pitää muistella noita sitten marraskuussa, aiemmin en taivu ;DD

    Hieno lamppu! Sitä pitää muistella taas sitten kun on uusi työpiste :) Siihen lienee pidempään kuin jouluun...

    Oi miten ihanasti kysytty vauvalle villasukkia ♥
    Mun mielestä on muuten tosi outoa että meillä tytön lempiväri on aina kysyttäessä musta. Eiks kaikki tytöt tykkää vaan vaaleista väreistä? Tai kirkkaista? Miten 3v lempiväri voi olla musta? Varsinkaan kun meillä ei sitä (vielä) olla paljoa viljelty missään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mut ois aika fiksua jos alkas jo lahjojakin paketoimaan ni ei tulis viimetipan kiirettä ;D Saattaa muuten olla nämä ainokaisia jouluun liittyviä askarteluja kun sinne marras-joulukuulle tulee todennäköisesti muutakin puuhaa... :)

      Mustakin oli ihana. Ei voinu sanoa muuta kun että joo, neulotaan!
      Vaaleanpunainen ja pinkki on meillä kysyttäessä niitä lemppareita ja aina valitsee kaupassa itelleen vaaleapunaista. Mutta mustasta tykkää kyllä myös, ja varsinkin leggarit on parhaat jos on mustat...niinku äitillä. Eipä tule kyllä kauheesti mustia juttuja teillä mieleen-edes vaatteissa tai muissa. Eikä ainakaan itse neidillä... Mutta musta onkin tosi hyvä väri!!!

      Poista
  2. Upeita nuo tähdet ja kivasti olet käyttänyt vanhahtvia papereita niihin. Hieno myös tuo lamppu!

    VastaaPoista
  3. Ja lisäksi vielä helppoja tehdä :) Kiitos!
    Lamppu on kyllä omaanki mieleen. Ja on tuossa sohvan nurkassa sille on ihan hyvä paikka vaikka työvalaisin onkin :)

    VastaaPoista
  4. Tähdet on tosi hienoja, saisiko niiden ohjeeseen linkkiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://homebylinn.blogspot.fi/2011/11/papirstjerne-slik-lagar-du-den.html

      Oleppa hyvä :)

      Poista
  5. Kiitos!

    Olen viimeinkin innostunut origameista :)
    Ja yritän tänne helteen keskelle joulua rakentaa!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!