maanantai 6. elokuuta 2012

Aika mummo
Tai ainakin täti!

Tälläisiä aarteita tupsahteli viikonloppuna vastaan. Lamppu on Elloksen erinomainen, mutta muut ihan ehtaa 2hand tavaraa :) Tehtiin eilen aamulla retki Hietsun kirppikselle, jossa olisi ollut tarjolla vaikka mitä löytöjä. Mun pienet seuralaiset oli vaan toista mieltä asiasta...Ja kierros oli todella nopea.

Kerkesin kuitenkin iskemään silmäni tuohon tuohikassiin. Mun mielestä niin söpö, etten vaan voinut jättää sitä torille muiden vietäväksi. Pienemmät korit olen kesän mittaan löytänyt eri kirppiksiltä... Ensin tuli päreihastus ja nyt sitten juostaan tuohen perässä ;)

Riihimäen lasipurkit kotiutuivat eilen edesmenneen mummoni jäämistöstä. Harmi, että vain yksi kansi oli säilynyt ehjänä ja toimivana. Maljakoina ajattelin noita kannettomia käyttää. Ihan siis siinä toivossa, että joskus olisi kukkia millä niitä täyttää.

Työvalaisin päätyi nyt hetkeksi taikka kahdeksi ruokapöydän ylle kattolampun viran sijaiseksi. Ihan kiva! Siirtynee myöhemmin yöpöydän lampuksi...
2 kommenttia:

 1. Hyvät 2nd hand löydöt sulla! Kävin tänään lasten kanssa SPR:n kirpparilla, josta on kesän aikana tehty mahtavia löytöjä, mutta tänään mukaan tarttui valitettavasti vain Bratzeja ja joku kaalimatopeli... ;D

  On jotenkin niin ihanaa, että nämä kaikki vanhat asiat ovat nyt in! Sopii mulle ja on kaikella tapaa hyvä juttu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon nyt tosi innostunu kaikista vanhoista tavaroista. Murtaa hyvin muuten Ikealla täytettyä kotia :) Ne sun kynttilänjalat on ihan huiput!

   Hihih, noi Bratzit on varmaan paras löytö lapsosten mielestä ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!