keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Makkarin mattoMakuuhuoneeseen löytyi vihdoin katseita kestävä ja budjetissa sopivasti pysyvä matto. Matto on maalattua puuvillaa ja tuo sopivasti syvyyttä ja mystistä tunnelmaa huoneeseen. Muistuttaa ehkä hieman sellaista lentävää mattoa. Lapsille menisi ainakin ihan täydestä;D Aiemmin pohdin, että Hayn huopapalloista tehty värikäs matto olisi ainut ja oikea. Hinta siinä kirpaisi niin kovasti, että jäi vaan haaveiden tasolle. Tässä matossa ei ole mitään mikä edes muistuttaisi tuota iloista väriläiskää, mutta omalla tavallaan hurmaa kuitenkin...

Niin ja hennesiltä tilasin. Hinta 19,90. Tyytyväinen minä.

21 kommenttia:

 1. Onpa tosi kaunis (ja halpa) matto! Sopii ihanasti tuohon teidän makkarin sävymaailmaan :)

  VastaaPoista
 2. Hyvin sopii ja täällä myös HAYn huopapallomatto on haavelistalla. :) Miten mattojen valinta voiki olla aina niin vaikeaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se edelleen olisi aivan ihana se palleromatto, mutta enää en sitä tuohon kohtaa kaipaa ;) Matot on vaikeita...Millon se vetää liikaa huomiota ympäristöltä ja millon se on liian vaisu. Vai onkohan tää juttu meille vaan hankala... Kysytäänkö miehiltä apuu? ;D

   Poista
 3. Todella kaunis matto ja muutenkin koko makkari!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut! Vähän täytyy tavaran karsimista suoritella, mutta muuten on ihan viihtyisä...

   Poista
 4. Kaunis!

  Asiasta toiseen: teillä kun on tapettia tuolla sängyn päädyssä, eikä sängyssä ole päätyä, niin likaantuuko tapetti helposti? Olen nimittäin itsekin haluamassa tapettia makkariin ja mietin sitä, miten hyvänä tapetti kestää kun meilläkään ei ole sängynpäätyä. Toki istun välillä sängyssä ja syötän vauvaa seinään nojaten, joka toki ainakin olisi huonosta. Toisaalta, vauva kasvaa nopeasti, eikä tarvetta sellaiselle nojailulle ole kauaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiki!

   Menin nyt tän sun kommentin luettuani tutkimaan asiaa. Ehkä hitunen tummentumaa on havaittavissa tuossa päädyssä, mutta ei mitenkään suuresti. Ehkä sitten huomaa eron kun ottaa sängyn tuosta kohtaa pois. Osa tapeteistahan on myös kostealla pyyhittäviä...

   Niin ja tsemppiä yösyöttöihin! :)

   Poista
  2. Kiitos Hanna raportista! :) Ja kiitos myös tsempeistä! Jospa ne yösyötöt siitä kohta jäisivät. Ne jäivät jo välillä, mutta kun pienokainen alkoi tekemään hampaita ja tuli kipeäksi siinä samalla, tulivat yösyötöt takaisin. Onneksi nyt ei herätä ihan niin useasti kuin kipeänä ollessa, eikä ne nyt muutenkaan ole mitään meluisia heräämisiä. :)

   Poista
 5. No sepäs sopiikin siihen ihan justiinsa! Tosi kivan maton löysit, kannatti odotella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiks vaan! Kannatti odotella. Tilauksen tulokin kesti yli kuukauden...

   Poista
 6. Vau! Onpa ihana! Ja sopii täydellisesti tuohon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Munkin mielestä oli hyvä valinta...

   Poista
 7. Vautsi! Eipä ihan äkkiä uskoisi hennesin matoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ehkä tule ensimmäisenä mieleen, että on hennesiltä...

   Poista
 8. Vau miten ihana matto!! Piti käydä heti kurkkaamassa löytyiskö isommassa koossa, no eihän niitä ollut mitä vähän aavistelinkin... Mullekkin kelpais tuommonen mut noin pienelle en yhtäkkiä meidän huushollissa keksinyt paikkaa, ainakaan vielä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Hennesillä ei taideta myydä mattoja kuin tässä pienessä koossa. Eikös teillä menis makkarissa myös? Tai jonkun isomman maton päällä? ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!