tiistai 28. lokakuuta 2014

Käenkaali
Hei vaan taas. Pitkästä aikaa!

Minun syksyn värejäni ovat ehdottomasti harmaa ja viininpunainen. Niiden liitto on lähes vastustamaton. Eipä siis tarvinnut kahta kertaa miettiä kun näin tämän hurmaavan ja herkän Kolmio käenkaalin. Instagram kertoi, että kukka tunnetaan myös nimellä #triangularis. Hurmaannuin siitä niin, että piti viedä myös tuliaisina viikonlopun kyläpaikkaan.


Psst... Kukkatalossa on nyt lähes kaikki viherkasvit alessa!

14 kommenttia:

 1. Ihanan syksyisen värinen, ja muutenkin hauskannäköinen kasvi! :) Itsellä tulee harvoin ostettua muuta kuin leikkokukkia, mutta aina kun näkee näitä vähän erikoisempia ja kauniita kasveja, tekisi mieli itsekin lähteä kasviostoksille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä hauska kukka. Illalla kun tulee pimeää, se käy nukkumaan ja pistää lehdet nuupalleen. Joo, ihan totta;) Mä taas on ihan hurahtanu näihin viherkasveihin. Täyttymään ei huusholli pääse kun vanhat kupsahtelee yksitellen uusien alta pois...

   Poista
 2. Minullakin on tuollainen ihanuus! Minä olen oppinut tuntemaan sen onnenapilan tai onnenkävyn nimellä. Viimeisempi johtuu kasvin käpymäisistä juurimukuloista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla aika monta nimeä kasvilla. Googlettamalla löytyy myös onnenapilaa ja -käpyä...:) Tiedätkö muuten tämän talvehtimisesta? Luin, että pitäisi viileään viedä...?

   Poista
 3. Tuo on niin kaunis! Itse sain enkelinsiiven viime viikolla.Siinä on samaa henkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Pitääpä tutkia myös miltä tuo enkelinsiipi näyttää... :)

   Poista
 4. Oijoi, pitääkö se vielä pari puskaa käydä hakemassa... :-D Vaan kyllähän noita jo onkin, ehkä ihan riittävästi jopa. Tuo käenkaali on kyllä tosi kaunis ja erilainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä! :) Oisin voinu ostaa monta muutakin, mutta tosiaan nyt on vähän täyttä meilläkin...;D Käenkaali on ihana ja niin kauniin värinen!

   Poista
 5. Harmaa ja viininpunainen kyllä kuulostaa ja näyttää lyömättömiltä yhdessä! Voi että, tuolta Kukkatalosta saisi varmaan vähän helpotusta mun kesästä asti kestänyt viherkasvikuume, saisikohan tuota perhettä lähtemään mukaan pienelle kasviretkelle :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käykää kukkatalossa, retki ei oo koskaan pahitteeksi;) Harmaa ja viininpunainen on nyt mun lemppareita, keväällä sitten vähän jotain raikkaampaa...

   Poista

Kiitos kun kommentoit!