maanantai 14. lokakuuta 2013

Maanantaikuvia









Maanantai joka tuntui ihan maanantailta! Mut eipä se mitään, sillä eilen oli sunnuntai ja jo tavaksi muodostunut vuotuinen kirppistelypäivä myyntipöydän takana. On se vaan niin kivaa puuhaa. Ja myyntiseurakin on aina niin mahtava! Siinä oman myynnin lomassa kummallisesti ehtii kirppishaukka kiertämään isohkoa hallia eestaas. Ja ei, eihän noita marmorikippoja vaan sinne voinut jättää. Montahan marmorituikkua mä vielä tartteen?! 

Koitin tänään kaiken muun puuhan lomassa etsiä inspistä vanhoista sisustuslehdistä, siis niistä mitä raahataan muutosta toiseen mukana. Ja ispistähän löytyi, mutta ehkä joku leikekirja alkaisi olemaan paikallaan, sillä noista lehdistä voisi kohta rakentaa vaikka talon. Yritin suorittaa karsintaa noista opuksista, mutta kaksi( KAKSI!) raaskin siirtää lehtiroskikseen. Voi mua. Miten muut, säilöttekö kaikki lehdet vai meneekö ne ihan surutta roskiin? 

Sain Metsolassa - blogin Ridelta taannoin haasteen, jossa toivotaan uutta kuvakulmaa taikka yksityiskohtaa jota ei ole blogissa aiemmin nähty. Nää mun kuvat ei nyt ihan haasteeseen täysin vastaa, mutta yritin mä kuitenkin...:) Kiitos Ride! 


32 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! Keittiökuumeinen ihailee eritoten ekaa kuvaa! :) Mä kans luulin tänään hautautuvani teekupin kanssa sisustuslehtikasaan sohvan nurkkaan mutta neiti 9kk näyttää olevan toista mieltä kun kukkuu vaan. Ja mä oon mun lehti-inventaarissa samalla linjalla sun kans, en luopunu taannoin yhdestäkään vaan luovutin ja siirsin sen toiseen kertaan! :D Täytyis kyllä päästä ainakin puolista eroon..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mini! Hitsi kun nuo lapset määrän tahdin näinkin yksinkertaisessa jutussa... :( Toivottavasti tänään saat hetken tauon ja purkaa lehtivuorta! Meillä on menossa varmaan jo kolmas unikoulu vauvalle. AIna joku sotkee yöt ja kaikki valvoo. Nyt oli taas koulun toinen yö ja vaan pari herätystä huutoineen. Kyl se tästä.

      Poista
  2. Mä oon samanlainen sisustuslehtihamsteri :) Toissakesän super suursiivouksessa heitin kasan vanhoja pois, toki kävin ne läpi ja leikkelin tärkeimmät jutut leikekirjaa varten talteen. Tosin vieläkään ne ei ole päätyneet sinne leikekirjaan asti... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että joku muukin! Ei vaan raaski. Ennen muuttoa mä oon aina pikkasen karsinu, mutta en kaikkia. Tietenkään! Ja vois munkin leikekirja kyllä jäädä vähän vaiheeseen...

      Poista
  3. Ihana valo ensimmäisessä kuvassa! Ja kauniita kotikuvia muutkin.
    Täälläkin täyttyy nurkat sisustuslehdistä. Olen monesti miettinyt leikekirjan tekemistä, mutta toistaiseksi se on vielä aikomuksen asteella... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mut arvaatkos monta kuvaa piti ottaa, ennenkuin sain sitä mitä piti? :)

      Lehdethän on myös aika sisustuksellisia. Eikö vaan? :)

      Poista
  4. No sieltä löytyy ihan kiva kokoelma marmorikuppeja. ;-) Täällä sama juttu, olen armoton säilömään lempparisisustuslehtiä.. Toisaalta ihan kivakin kun löytyy jotain kokonaisia vuosikertoja. Vaikka harvoin niitä kyllä loppujen lopuksi tulee luettua.. Liian harvoin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt alkaa olee kivasti. Se on jännä juttu, että pitkään kun ettii jotain ei löydy millään. Ja sitten yht`äkkiä niitä on sattunut tielle enemmän kuin ois edes tarvetta... :) Mut on noi niin symppiksiä!

      Mulla on usein niin, että palaan niihin samoihin lehtiin takaisin. Niinkuin tuo kuvan toiseksi päällimmäinen lehti ja koti. Upea! Ja osa lehdistä jää ihan vaille eestaas selaamista...

      Poista
  5. Sisustuslehdet talletetaan ja muut menee kiertoon. Mä ajattelin seuraavaksi yrittää tarjota niitä meille "mummokerhoon" kutomaan tuleville ystäville. Tuntuu niin tylyltä pistää roskiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roskiin laittaminen kauhistuttaa ja onhan noissa pieni omaisuus kiinni...:( Mä yritin joskus myydä jotain kirppiksellä, ei käyny kauppa. Mutta ystäville vois yrittää tarjota luettavaksi.

      Poista
  6. On teillä kyllä nyt ihana keittiö!!
    Mulla on vino pino sisustulehtiä, luen vanhoja ja aina löytyy jotakin, mitä ei muista.
    Osan vanhimmista lehdistä olen silpunnut ja leikannut inspiroivat kuvat talteen ja liimannut ne leikekirjaan.
    Leikekirjaa on sitten mukava lueskella ja katsella myöhemmin.
    Aikaisemmin olin ostanut ikeasta isoja ns. valokuvapahvikirjoja, mutta niitä ei myydä enää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tanja! Keittiö on omaankin mieleen. Vielä on loppuviilaamista jonkin verran mutta kyllä tuolla kokkailee oikein ilomielin! :)

      Mulla oli pienenä leikekirja sen hetken idoleista. mm. Arja Koriseva :D (Jos H luet tän, niin terkkuja <3) Sitä oli tosi kiva tehdä ja liimailla...

      Ja aina se Ikea lopettaa hyvien juttujen myynnin. Pöh!

      Poista
  7. Teillä on niin hienoa :-) tykkään paljon keittiökaapeistanne!

    VastaaPoista
  8. Niin kaunista ja kotoisaa, todella! Millä ihmeellä tännekin saisi enemmän valmista aikaan ja valoa lisättyä, yhyy.

    Aikamoinen marmorikokoelma! Siitähän voi jo kohta alkaa jonkun hivuttamaan pukinkonttiin... ;DD

    Mä aina välillä saan otettua sen lehtien selaus- ja leikkelykampanjan, jolloin vaan sillä hetkellä mieluisimmat kuvat tulee talveen. Mutta onpa käynyt niinkin, että sitten on alkanut jotain leikeltyä, poisheitettyä lehteä kaipailemaan, kun onkin ollut ihan muut jutut jo mielessä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tosin oma huusholli on aina keskeneräinen, sillä musta teillä on oikein tunnelmallista ja nättiä:) ja valmista!

      Nyt on marmoria kerrakseen. No ois ainakin halpa lahja, kun ni uudetkin makso 50c kipale :D

      Mä selasin eilen yhtä lehteä ja oli ihan kuin ois uusi lehti ollut kyseessä. Kannessa tosin luki vuosi 2011. Vähän hutiloiden tulee osa luettua... Sen takia ei varmaan kannata heittää pois:) Ja totta, että maku ja mielenkiintoiset jutut muuttuu nopeesti. Mutta ehkä ne perusjutut säilyy jo...

      Poista
  9. Kauniita kuvia ja näyttää kyllä kotoisalta! :) Lapsuuden kodissani oli noita marmorikynttilänjalkoja kolme kappaletta. Mulle niin 90-luvun juttuja.. Isä oli saanut ne jonain lahjana töistä. Siihen satsiin kuuluin marmorinen tarjotinkin metallikahvoin. Silloin ne oli minusta todella kammottavia.. mihin lie äiti on tunkenut ne :) Tuolla sinun kodissa ne näyttävät todella kauniilta ja tyylikkäiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kotona tai mummolassa ainakin oli noita marmorisia juttuja. Ja just sellanen tarjotinkin, inhosin sitä! Mutta nyt ois ihan kiva jos sellanen jostakin tielle tupsahtaisi:)

      Kiitos kivasta kommentista! Mukavaa tiistaita!

      Poista
  10. Kivoja kuvia :)! Ihana tuo musta seinä ja somisteet sen edessä! Mä en kanskaan raski luopua sisustuslehdistä, on ne niin kauniitakin :).

    Ja hei, kysymyksiä. Eli mitkäs noi teidän keittiönpöydän penkit on? Entäs sohvan marianneraita-tyyny? Marianne näkynyt lähes ähkyyn asti, mutta tuo nyt näyttääkin siltä, että pitäis saada.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla alkaa olee todella kyllästyminen tuohon mustaan seinään. Jotain pitää kehitellä siihen eteen ettei ihan nyt heti täydy alkaa maalaamaan:)

      Penkit on ihan Ikeasta(ylläri!), Sigurd taisi olla heidän nimensä. Hyvin ovat palvelleet jo kolmatta vuotta! Suosittelen!

      Ja mariannekin on Ikeasta. Se on sitä edullista raitakangasta, jonka olen itse ommellut tyynyliinaksi. Meinasi joutua kirppikselle, mutta ajattelin kokeilla oisko se vielä kiva. Ja olihan se :)

      Poista
  11. Sielläpä on paljon marmorikuppeja. Kauniita kuvia :)

    VastaaPoista
  12. Matto on ihana, olen bongannut jo useammassa paikassa ja Aina onnistun unohtamaan paikan ,mistä se on? :) Kaunis koti teillä ja muuten aika paljon samanhenkinen kuin meidän uusimmassa esittelyssämme oleva koti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matto on Asko Mixed ja tilasin sen Lännä Möbleriltä. Tykkään itekkin kovasti:)

      Kävinkin ihailemassa taloa ja aivan i-h-a-n-a on! Talokuume on jatkuva:)

      Kiitos Jenni!

      Poista
  13. Hih, just haastoin sut tuohon uusi kuvakulma -juttuun, mut kerkesit jo. :)
    http://www.mintunmustaa.blogspot.fi/2013/10/nurkan-takana-blogataan.html

    VastaaPoista
  14. Voi viude kun näyttää hyvälle!

    Niistä lehdistä: minä olen iteroinut ja iteroinut lehtiäni ja lopulta niitä oli vain yksi kotelollinen. Päätin, että vain sen verran saa olla kerrallaan. Sitten eräänä päivänä tunsin itseni kriittiseksi ja päätin leikata sieltä pois ne ihanimmat kuvat ja laittaa leikellyt lehdet pois. Olotila olikin niin kriittinen, että laitoin kaikki lehdet kokonaisina pois, eikä yhtään kuvaa jäänyt säästöön. Itse olen kierrättänyt kaikki sisustuslehteni viemällä ne meidän talon ala-aulaan ja kirjoittanut päälle lapun, että ne saa ottaa. Sisustuslehdet ovat sen verrab haluttuja, että ne häviävät aina jo saman illan aikana, vaikka pino olisi isokin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:)

      Vaude, sä oot ollu tosi tehokas! Voi kun itse kykenisin samaan!

      Tuo rappukäytävä kuulostaa hyvälle kierrätyspaikalle. Oon huomannu saman, että jos jossain on tarjolla sisustuslehtiä ilmaiseksi, niin kyllä se pino nopeasti hupenee.

      Poista
  15. Heippa! Voi että mikä blogi löytyikään täältä, hienoja kuvia ja paljon inspiraatiota, jään seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja lämpimästi tervetuloa! Ja kiitos ihanasta kommentista! Tulen vastavierailulle.

      Poista

Kiitos kun kommentoit!