sunnuntai 11. elokuuta 2013

DIY: Teippisulka





Nythän on sulkaprintit ja -lakanat aika kovaa huutoa. Ainakin jos on blogeihin uskominen taikka sisustuskauppojen tarjontaa vilkaisee. Meille ei muuta sulkamaista ole rantautunut kuin nämä itse maalatut kuvat ja nekään eivät ole toistaiseksi päätyneet kaapin uumenista mihinkään.

Eilen törmäsin netin ihmeellisessä maailmassa kivoihin teippisulkiin ja pakkohan sen oli muutama tekasta itsekkin. Eli tarvikkeina näissä on lankaa ja washiteippiä. Sakset leikkelyyn. Yksinkertaista siis. Ja taas niin nopsaa tulee valmista, että mielellään tekee toisenkin. Koristeena hyvä ja miksei vaikka kirjanmerkkinäkin.

Teippirullat löysin Ikean uudesta paperikaupasta. Vai olikohan se sittenkin karkkikauppa? No, mutta ihania ja herkullisia juttuja osasto täynnä...:)

Idea sulkiin napattu TÄÄLTÄ.

14 kommenttia:

  1. Kiva idea :) mä tein joskus lapsena saman tapaisella idealla palmun lehtiä nukkekotiin. Maalarinteippiä rautalangan päälle, maalaus vihreäksi ja leikkaus. Toi rautalanka toimis varmaan noissa sulissakin hyvin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti toimisi myös rautalanka. Toisi sellaista kolmiuloitteisuutta mukaan. Ja kuulostapa hauskalta noi sun palmunlehdet. Kekseliästä! Pitää pitää mielessä jos on tarvetta joskus sisustaa nukkekotia:)

      Poista
  2. Hauskoja, ja kivasti oot sommitellut kuvat! Arvaa vaan mitä mä oon viikonlopun tehnyt? Etsinyt kuvia malliksi miten toteuttaisin höyhentaulun tai pistäisin J:n piirtämään... Nää teipit ei nyt ollut ihan sitä mitä oli mielessä tuohon kohtaan, mutta ajoitus taas huvittaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Petra!Aika hauska sattuma:) Jossakin blogissa näin että oli suoraan netistä printattu kivat höyhenet ja laitettu kehyksissä seinälle... Mutta en nyt tietty muista että missä:(

      Poista
    2. Mä muistan (tai ainakin yhden tiedän), mutta en tykännyt itse alkaa printtaamaan ilmaiseksi kuvaa mitä toinen myy etsyssä... Ostaa sen kyllä voisin, koska ne olis just sellaiset mistä tykkäsin :) Siis jos en saa itse sellaisia aikaiseksi ;)

      Poista
    3. Totta, aika köperöltä tuntus toisen printtiä kopsata. Toivottavasti löydät kivan! Tai teet:)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! Mun ostokset oli Ikeasta teippiä, silkkipaperia ja hunajakennopallo. En vaan voinu vastustaa ja kun oli niin edullistakin:)

      Poista
  4. Kivoja! Mä olen sitten taas miettinyt viime aikoina sulkatatuointia, sellainen naisellinen ja höyhenen kevyt. Mulla ei siis ole ennestään yhtään ja aina välillä fiilisten erilaisia kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Hei, sulkatatska. Kuulostaapa kyllä mainiolta idealta ja kauniilta tatuoinnilta. Mulla on yks ja toinen ois kiva. Jotenkin haluaisin siihen symbolisesti lapset mukaan, mutta en ole vielä keksinyt että miten. Mutta toi sun sulka kuulostaa kyllä tosi ihanalta ja herkältä :)

      Poista
  5. No WAU! Kokeiluun menee täälläkin ja aika kiva idea vaikka lastenkin kanssa toteuttaa! Tulisi varmasti upeita sulkia! Ikeakin voisi olla lähempänä ;) Jaksuja viikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nä on kyllä tosi helppoja tehä! Tätä samaa tekniikkaa voisi käyttää vaikka mihin, niinkuin Aniat antoi esimerkin :)

      Ikea on kyllä ihan näppärä kun se on tuossa suht lähellä:)

      Kiitos samoin Minttu:)

      Poista
  6. Hauskat! Vaikuttaa just sellaiselta mukavan rentouttavalta näpertelypuuhalta, johon ei kuitenkaan tarvitse uhrata liikaa aikaa, eli tulee tehtyä :). Kirjainmerkkinä voisi olla kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just sellasia "heti valmiita"! Eikä kauheesti harmita, jos ei heti onnistu kun ei oo niin suuri vaiva :) Lasten kanssa varmasti myös kivoja askarrella.

      Poista

Kiitos kun kommentoit!