maanantai 31. joulukuuta 2012

kevättä rinnassa


kuvat: hm home

Hädin tuskin on joulusta selvitty kun mieli jo halajaa jotain keväisempää ja pirteämpää. Eksyinpä siis kurkkimaan Hm:n uutta mallistoa. Ja kattokaapas mitä herkkuvärejä sieltä löytyikään! Erityisesti itse ihastuin noihin lintutyynyihin. Kaveriksi tipusille sopii hyvin muutama pastellin sävy, eikös vaan?! Peltipurkit ovat myös aikamoisen herttaiset ja vastustamattomat.

Uutta kotia suunnitellessa houkuttaa nyt erityisesti käyttää jotain väriä, ja pastellin sävyt tyntuu ihanimmalta. Makuuhuoneeseen saattaa tulla siis harmaan seinän mausteeksi jotakin vaaleanpunaista ja turkoosia. Ehkäpä tyynyt :) Lamppukin olisi varmasti varsin nätti keltainen sävy yllään. Kuva napattu uusimmasta Elle Dekoration- lehdestä.

Olis muuten ihan kiva, jos se koti alkais löytyä ihan piakkoin. Ei oo mitään herkkua pakata kolme lasta haalareissa autoon kerta toisensa jälkeen... Ja aina ne näytöt on parhaimpaan päikkäriaikaan. Et mur vaan...


4 kommenttia:

  1. Samoja ajatuksia täällä. Valkoista, harmaata, mustaa ja sitten jotain pastillia. Turkoosi/minttu ja keltainen on eniten mielessä. Mutta mitään en kyllä osta valmiiksi ennen muuttoa. Puolessa vuodessa ehtii ajatukset (mulla) muuttua taas moneen kertaan... Tuota lintutyynyä klikkailin pari päivää sitten koriin ja pois, koriin ja pois. Pois se jäi lopulta muiden tieltä, mutta voi olla että jossain vaiheessa (kun katson sitä teidän sohvalla ;D) taas kaduttaa.

    VastaaPoista
  2. Hei, saat multa sitten toisen tipun kun otin meinaa ihan kaksin kappalein:) Siis jos mulla tulee mitta täyteen. Mä en oo aikasemmin tykänny harmaasta omassa kotona, mutta nyt meinasin ihan räväyttää...heh. Mutta voipihan se olla että bläänit muuttuu monesti ennen kun päästään tosi toimiin. Mutta ainakin meillä tyynyjä riittää, se on varma se.

    VastaaPoista
  3. Täällä kans samat aatokset,väriä ja lisäksi valoa. H&M kuvasto tipahti meillekkin ja oi ihanuutta mitä se pitikään sisällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea ihanaa! Hitsi kun meille se kuvasto tupsahti laatikkoon vasta mun tilailujen jälkeen. Piti muokata ostoskoria "pikkasen"... :) Valoa ja väriä, sinäpä sen sanoit!

      Poista

Kiitos kun kommentoit!