maanantai 23. heinäkuuta 2012

Do it yourself







Viimeaikoina on kirpputoreilla lykästänyt. Turun reissulla löysin parilla eurolla kaksi puun väristä kynttilänjalkaa. Tykkään kyllä puun väristä, mutta nämä olivat tosi pahasti kellastuneet ja tummuneet. Aikamoiset rumilukset siis. Pikkusen piti tuunailla, hioa ja pensseliä sutia. Mielessä oli maalata ne keltaiseksi tai vihreäksi. Mutta olinpa varsin malttamaton enkä jaksanut odotella kauppaan pääsyä. Remppalaatikosta löytyi maalipurkin jämiä, joilla tyytyväisenä aloitin maalailun.

Mustat niistä sitten tuli. Puupalloja muutama kaveriksi ja aiku on hyvät!


Mieleen näistä hiipii Aarikan Keisarinna

6 kommenttia:

  1. Tulipas tosi kivat!! Mä oisin ihan tylysti ohittanut nuo alkuperäiset vaikka olis olleet kuinka halvat... Onneks osuivat sulle eteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Oon jo pidempään katellu näitä puisia jalkoja, mutta niistä on pyydetty liian suuria summia.Mut nyt lykästi :) Ja voisin kyllä ottaa muutaman lisääkin...Syksy on jo melkein nurkalla.

      Poista
  2. Todella hienot tuli! Paljon kivemmat kuin alkuperäiset.

    VastaaPoista
  3. Heippa! Ensivierailulla blogissasi ja jään ehdottomasti seurailemaan! :) Juuri harkitsin postausta samantyyppisistä puuesineistä, jotka odottavat käsittelyä... Löysin vanhempieni "aarreaitoista" tänä kesänä, mutta en ole saanut vielä aikaiseksi. Tosi kiva idea nuo puupallot tuohon lisäksi! Saatan matkia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit ja ihana kun jäit :)

      Mulla on nyt "himo" näihin puuesineisiin ja koko ajan mietin mistä moisia löytyisi. Oispahan vaan ihana päästä tuommoista aarreaittaa penkomaan... Siellä on varmasti oikeita helmiä!

      Saa matkia ;))

      Poista

Kiitos kun kommentoit!