keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Ikea 2013Jännä juttu kun aikaisemmin olen odottanut Ikean uutta kuvastoa kuin kuuta nousevaa. Nyt olin aivan tyystin unohtanut koko jutun. Jenkkipainos kuvastosta on jo ilmestynyt, tässä makupaloja omaa versiota odotellessa. Tekstiileihin on tulossa paljon uusia kuoseja jotka miellyttää. Kovasti kiinnostaa myös tuo mustavalkoinen matto... Hmmm.

Kutkuttavalta näyttää!

6 kommenttia:

 1. Minäkin olin unohtanut koko jutun. Kaipaisi jo kovasti kaikkea uutta, inspiraatioksi. Kunhan olen saanut kaiken turhan ulos tästä torpasta, voi keskittyä sisustamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan aina yhtä kiva kun uusi kuvasto tupsahtaa postilaatikkoon. Siinä riittää lukemista moneksi illaksi :)

   Poista
 2. Mä jo kerkisin manailla että miten niin meille ei oo tullu jos teille on!? ;DDD Mä olen kyllä sitä odottanut, kun pitäis saada tietä tuleeko niihin keittiöihin vielä jotain uutta kiinnostavaa mitä meille ei ole kerrottu... Meinaatko että tuo matto olisi eri kuin "blogimatto"? Siis jos tarkoitit tuota toisiksi alimmassa kuvassa? Kuosit näyttää kyllä tosi kivoilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuli mullekkin kiire saada kauvasto omiin hyppysiin:)

   Meinasin tuota tokan kuvan mattoa nro 6. Mutta tarkemmin luettuna ei taidakkaan olla villaa, ja siinä on kumipohja. Mutta kuosi on kiva. Ei meillä kyllä olisi sille paikkaakaan:)

   Poista
 3. Kiitos vinkistä. Pitääkin käydä katsomassa, kun näyttää niin kivalta. Ihastuin erityisesti tekstiileihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin ihastuttaa varsinkin toi valkoinen kangas mustilla palloilla. Täytys eka keksiä mihin sitä ujuttaisi :) Osaisikohan sitä tehdä äitiyspakkauksen makuupusille uuden ilmeen...?

   Poista

Kiitos kun kommentoit!