keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Taaperon huoneeseenNiinhän siinä on päässyt käymään, että vauvavuosi alkaa taas olemaan takanapäin. Ja vauvasta on kuoriutumassa taapero. Pieni nelihampainen menninkäinen! On siis ajankohtaista päivittää pikkuneidin huonetta. Tähän saakka se on ollut lähinnä huone, jonne tuupataan kaikki sellainen mille ei ole muutakaan paikkaa. TÄÄLTÄ voi nähdä huoneen nykyisen ilmeen.

Kun Lekmer.fi- verkkokaupasta pyydettiin minua kirjoittelemaan postaus lastenhuoneisiin liittyen, innostuin oitis. Ja samalla yllätyin kuinka kattava valikoima Lekmerillä onkaan. Aiemmin olen lelujen perässä sivuille eksynyt, mutta että noin paljon myös sisustusta! Poimin kollaaseihin sellaisia asioita, joita näkisin mielelläni kaikissa meidän kolmessa lastenhuoneessa. Mustavalkoisen pohjan ansiosta värikkäitä juttuja on niihin helppo sijoittaa.

Littlephantin tuotteet ovat aina yhtä suloisia ja raikkaita! Tuollainen Bean Bag olisi varmasti pienenkin mieleen. Fruit Garden- koristetyyny raikastaisi mustavalkoista väritystä, olematta kuitenkaan liian hattara... :) Ja tulevaa päiväkotiuraa ajatellen hoitolaukuksi sopisi maan mainiosti Day Bag, Waves. Ja kyllähän tuota omallakin olkapäällä kanniskelisi ihan mielellään!

Innostuin kovasti myös noista keltaisista kirjahyllyistä. Ovat juuri sellaiset, joita olen jo kauan aikaa metsästänyt. Ajattelin sijoittaa niitä kaksi päällekkäin. Olisikohan tuollainen käypänen myös lehtien säilömiseen olohuonetta ajatellen? Elefantti- printti ja punottu lelukori olisivat myös hauska ja raikas väripari!4 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!