maanantai 2. maaliskuuta 2015

Beigeä mulle...

 1-2-3


1-2-3


Kevät -varmasti monen huulilla tällä hetkellä! Helsingissä on tänään vettä tiputtanut taivaan
täydeltä ja lämpötila kipusi monta astetta plussan puolelle. Vähäisistä lumipeitteistä on kaukainen muisto vain. Tähän aikaan vuodesta tekee väistämättä mieli uusia vaatavarasto täysin ja heittää talven töppöset nurkkaan ja vaihtaa tennarit jalkaan. Niin minä tein jo muutama päivä sitten, kun törmäsin ihan vähän sattumalta noihin Adidaksen valkoisiin nahkatennareihin! Lievästi niistä henkii 80-luku mutta se onkin aika jees. Muutama muukin lisähankinta on listalla, uutta kaapissa ja päällä tulee olemaan beige-sävy tutun mustan ja harmaan rinnalla. No ihan totta! Nyt se sävy näyttääkin erityisen hyvältä paksuissa neuleissa sekä kodin tekstiileissä. Jopa raikkaalta. Esimerkiksi torkkupeitoissa tai vaikkapa seinäryijyssä TÄHÄN TAPAAN. Muutaman vuoden tauko teki beige-allergialleni oikein hyvää... Käyttäisinköhän huomisen vapaapäivän ryijyä tehtaillen?

Ja olishan se aivan ihana jos se vesisade pian vaihtuisi lämpimiin aurinkoisiin päiviin... Toki matkaa kesään vielä on, mutta toivoa on. Ihan parasta!3 kommenttia:

  1. Mulle kans tuollaiset valkoiset Addut, kiitos! Vanhat valkoiset lenkkarit alkavat erehdyttävästi muistuttamaan harmaita... ehkä olisi aika uusia hieman tuota lenkkari-kalustoa. Urheiluliikkeet ovat vain olleet pullollaan kaikkia neonvärejä, eikä ne valitettavasti ole oikein istuneet meikäläisen silmään :)

    VastaaPoista
  2. Onpas lenkkarit tosiaankin kivat ja huippis löytö! Täällä aloitetaan kevätvaatteiden päivitys kyllä myös lenkkareilla (jos tuota pastellista kevyttoppatakkia ei lasketa ;)). Valkoiset tai (tylsät) mustat olisi hakusessa. Olen kyllä niin lenkkarityttöjä että tämä muoti on minun makuuni! Täällä Idässä vaan vielä aika loskaista ja märkää ja lumista. Ei vielä nilkkoja vilkkumaan, mutta PIAN PIAN!

    VastaaPoista
  3. OIh, nuo valkosiet Addut ovat aivan ihanat :) Ja se beige... meillä hiipi sisustukseen vähän beigeä joulun aikaan ja nyt olen katsellut beigejä vaatteita... Mitä ihmettä oikein tapahtuu :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!